Kevätauringon lämmittäessä on aika rakentaa pesää ja silmitellä pönttömarkkinoita. Pujahtaisiko vanhaan tuttuun kiinteistöön vai pistäisikö kerralla hulinaksi kiinteistömarkkinoilla ja kävisi uuden pöntön hankintaan? Loimme leikkimielisen silmäyksen kevään monipuoliseen pönttötarjontaan. Mikä on sinun suosikkisi?

""
1

Tämä pönttö sopii vauhdikkaalle linnulle, jolla on töyhtö takana ja elämä edessä. Rouheat siivet kuvastavat vauhtia ja nokka menosuunnassa on kova kuin kevään kutsu. Sopii hoikalle sinkkulinnulle paremmin kuin hyvin ja muokattavat tilat suovat mahdollisuuden vaikka pikku hipoille silloin tällöin.

________________________________

Arvostatko käsityötä ja skandinaavista puuarkkitehtuuria, mutta modernilla twistillä? Tämä pieni koti on kuin tehty tipulle, joka arvostaa laatua, harkittua muotokieltä, kompakteja tiloja ja ripausta blingblingiä. Näyttävä sisäänkäynti ei jätä ketään kylmäksi, mutta silti kokonaisuus on hallitun hillitty. Tässä pöntössä lintu voi todellakin huokaista: oma pönttö kullan kallis!

________________________________

Tämä on linnunpönttöjen rintamamiestalo. Peruspiirustuksilla tehty, talouskäsityökourilla askarreltu peruspaketti varmaan ja tasaiseen linnunelämään. Tässä kodissa asuvat sirkuttavat Rintamäkeläiset, vakaina ja vanhoillaan. Maailma muuttuu, mutta pönttöjen klassikko löytyy Suomen pihojen kulmalta varmasti yhä ja aina. Tee se itse -linnun unelmakohde, pikkupuuhalla siitä mieleiseksi!

________________________________

Erämaiden vaitelias vaeltaja, naavaiseen kuuseen katseleva korven asukas valitsee tämän luonnonmukaisen asumuksen. Metropoliajattelu ei tämän pöntön asukasta innosta, menkööt muut Nuuksioon tai Suomenlinnaan. Tämän lootan sisällä viserrellään luontevasti savoksi – titipä, no vuan tok hyvinnii, tyy!

________________________________

________________________________

Mosaiikkia ja värikästä pintaa löytyy kuin Itä-Rooman kappelista. Tämä pönttö vetoaa kädentaitoja arvostavaan, taiteelliseen lintuun jolle muodot ja pinnan kuviot ovat tärkeitä. Sisäänkäynti on sujuva ja varma, onhan sisäänmenoreiän reunat loivasti kallistettu ohjaamaan vauhdikas pesällesyöksyjä sisätiloihin G-voimista häiriintymättä.

________________________________

Myös tämä koti edustaa taiteellisia mosaiikkiarvoja, mutta hieman vakaammalla ja arvokkaammalla muotokielellä. Tähän pönttöön lehahdetaan arvokkaasti, luoden silmäys vaatimattomampia pönttöjä kohden. Sisäänkäynti tuettu, muotoilematon.

Tästä kolme pönttöä kahden hinnalla! Trioyhteisössä kumppanuus kukkii ja naapurit ovat lähellä, kuitenkin yksityisyys kompaktissa kämpässä on taattu. Hillitty mosaiikkipinta sopii hyvin vaikkapa opiskelevalle tipuselle, jolla ei vielä ole varaa laatoittaa koko pömpeliä. Kustannustehokas tapa asua tyylikkäästi

________________________________

Kuinka olemme onnistuneet lehden sisällön tuottamisessa?
Vapaa palaute lehtemme tekijöille
0 /
Nimi
Sähköpostiosoite
Osoite
Puhelin
Syntymävuosi
Previous
Next

Emme luovuta tietojasi kolmannelle osapuolelle.

Kilpailun säännöt

Arvonta on voimassa toistaiseksi

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnat kanssa sekä yllämainittujen henkilöiden perheenjäsenet.

Kukin osallistuja voi osallistua arvontaan vain kerran. Saman henkilön useammat osallistumiset poistetaan. Osallistujien tulee ilmoittaa kaikki osallistumislomakkeessa pyydetyt tiedot.

Kun arvonta on suoritettu, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen nimensä julkaistaan Savon XPress -lehdessä ja nettisivuilla.

Kilpailun palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Savon XPress ei vastaa mahdollisista kyselyyn vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen on edellytys arvontaan osallistumiselle.