Riku Sorsa.

Jalkaudumme yli 1500 yritykseen vuosittain. Sanavalmiit ja herkästi hymyilevät asiantuntijat saapuvat turhia pönöttämättä tutustumaan yrityksen arkeen. Kun tapaan työnantajan ensimmäistä kertaa ja olen aidosti kiinnostunut yrityksestä, yllättää se monet positiivisesti.
Kaikki eivät tiedä, että suurin osa rekrytointipalveluistamme on työnantajalle ja yrittäjälle maksuttomia. Maksuttomuuteen liittyy myös ennakkoluuloja: Voiko maksuton olla tehokasta, mietitään.
Olemme todella tehokas rekrytoinnin kumppani. Kun laitamme pyörät pyörimään, viemme rekrytoinnin loppuun asti. Onnellinen lopputulos on yhteistyön ja monen osasen summa.

Työnhakeminen on muuttunut

Työantajien kanssa tulee usein esille se, työnhakeminen on muuttunut. Nykypäivänä työltä myös odotetaan ja toivotaan eri asioita. Paikoitellen kärsitään pahastakin työvoimapulasta ja eteen voi tulla tilanne, jossa hakijoista kilpaillaan.
Meillä on oikeat työkalut ja palvelut siihen, että löydämme vaivattomasti henkilöt, jotka soveltuvat tehtävään esimerkiksi työhistorian ja koulutuksen kautta. Soitamme työnhakijoille ja ohjaamme haastateltaviksi henkilöitä, jotka vastaavat parhaiten yrityksen tarpeisiin.
Avoin keskusteluyhteys minun ja työnantajan välillä mahdollistaa sen, että asioita voidaan suunnitella ja reagoida tilanteisiin jo mahdollisuuksien mukaan etukäteen.

Luottamusta ja henkilökohtaista palvelua

Eniten minulta toivotaan henkilökohtaista palvelua. Työnantajat ovat kiitollisia, että he voivat ottaa yhteyttä tiettyyn henkilöön ja keskustella yrityksen mahdollisista rekrytoinneista kanssani. Kyseessä on aina luottamuksenosoitus ja minulla on vahva halu olla sen luottamuksen arvoinen.
Kaikesta yhteiskuntamme digitalisoitumisesta huolimatta henkilökohtaiselle ja asiakkaan tarpeita ymmärtävälle palvelulle on edelleen tarvetta. Haluan, että asiakkaat saavat kauttani enemmän, kuin saisivat puhtaasti verkosta.
Työni parhaimmat hetket syntyvät, kun työnantajan ja henkilöasiakkaan tilanteet kohtaavat. Kun uusi työsuhde syntyy, kaikki voittavat. Yrityksen tilanne aukeaa ja henkilöasiakas on saattanut löytää unelmiensa työpaikan.

Videolla lisää ajatuksia rekrytointipalveluista.