Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tillipesto ja pikkelöity punasipuli

Reseptit

Tillipesto

1 puntti basilikaa
1 puntti persiljaa
1 puntti tilliä
1 kpl valkosipulinkynsi
2 dl pinjansiemeniä
2 dl raastettua parmesaania
1 kpl sitruunan raastettu kuori ja mehu
n. 3 dl oliivi- tai rypsiöljyä

Aja kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi. Jos peston koostumus on liian paksua, lisää hiukan öljyä.

 

 

Pikkelöity punasipuli

1/2 kg punasipulia
1 dl etikkaa
2 dl sokeria
3 dl vettä
Kuori punasipulit ja viipaloi ne ohuiksi renkaiksi. Kiehauta liemi, laita punasipulirenkaat liemeen ja anna niiden kiehua hiljaisella lämmöllä n. 5min. jäähdytä ennen tarjoilua.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.