Suolaiset rikastuneet ritarit

4 viipaletta ranskanleipää
2 dl maitoa
100 g paistettua pekonia
4 kpl kirsikkatomaattia
caesarsalaattia

Caesarsalaatti ritareille

300 g rooman- tai jäävuorisalaattia
Kastike:
1 kpl keltuainen
3 kpl anjovisfileetä
1 rkl sitruunanmehua
1 rkl vettä
1 tl sinappia
1 dl öljyä
1 kpl valkosipulinkynttä
½ dl parmesaania raasteena
ripaus mustapippuria

Huuhdo salaatinlehdet, valuta hyvin ja revi ne kulhoon. Valmista kastike. Sekoita keltuaisen joukkoon hienonnetut anjovisfileet, sitruunanmehu, vesi, sinappi, parmesaaniraaste, mustapippuri ja öljy vähitellen ohuena nauhana. Mausta kastike hienonnetulla valkosipulilla. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita nostellen.
Kostuta leipäviipaleet maidossa. Paista viipaleet paistinpannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Nosta leivät lautaselle, laita päälle caesarsalaattia ja paistettua pekonia. Koristele kirsikkatomaatilla.