Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Palvelun verran parempi taksi

Muut

Laatuluokan kyyti odottaa. Tervetuloa kyytiin, minne ajetaan, kysyy Jukka Kuiri.

Kun halutaan siirtyä paikasta toiseen, tilataan taksi. Kun halutaan varmistaa siirtymisen tapahtuvan edustavalla autolla ja kokeneen ammattikuljettajan ohjaamana, käännytään Kuirin Taksipalvelun puoleen.

Yrittäjä Jukka Kuiri on saanut hyvän asiakaspalvelun oivalluksen jo varhain lapsuudessa. Isän toimien seuraaminen iskosti Jukan mieleen monta tärkeää perusasiaa.
– Isäni oli todellinen pitkän linjan taksimies. Hänen tavaramerkkinsä olivat pysyviä ja selkeitä eikä niistä tingitty. Auto oli ulkoa ja sisältä huippusiisti, musta Mercedes-Benz ja paita oli aina valkoinen kauluspaita varustettuna tyylikkäällä kravatilla. Hänen kyydissään sai edustusluokan kyydin niin johtaja kuin tavallinen kylänmieskin, Jukka muistelee.
– Omassa työssäni haluan kunnioittaa isältäni saatuja oppeja. Tavoitteena on tarjota laadukas asiakaskokemus ja sen päälle vielä hieman ekstraa.

Laadukas palvelukokonaisuus

Kuirin Taksipalvelu panostaa korkealaatuiseen palveluun, puhtauteen sekä kalustoon. Ajoneuvot ovat ympäristöystävällisiä, tyylikkäitä ja korkeasti varusteltuja Mercedes-Benz -malleja. Tummat autot ovat mainoksettomia ja varustettuja hillityllä sekä laadukkaalla yritystunnusdesignilla. Asiakaspalvelusta vastaa aina ammattitaitoinen kuljettaja. Lisäpalveluina kuljetuspalveluissa on tarjolla myös mahdollisuus kuljetukseen ilman taksitunnuksia. Tarvittaessa kuljettaja on pukeutunut tummaan pukuun ja matkustajille on varattu laadukkaita virvokkeita. Ennakkotilauksen tekeminen on helppoa ja maksutonta www.kuirintaksipalvelu.fi osoitteen kautta.

Ennakkotilaus kannattaa

– Pääasiallinen toiminta-alueemme kattaa Pohjois-Savon, mutta Kuirin Taksipalvelu palvelee tarvittaessa koko Suomessa. Meidät tunnetaan valtakunnallisesti, sillä monet yritykset varaavat lentokentälle vastaan nimenomaan meidän automme. Kun teet ennakkotilauksen lentokentälle, kuljettaja seuraa lennon aikatauluja ja tulee oikea-aikaisesti nimikyltin kanssa aulaan vastaan. Ennakkovaraus on siis mitä suositeltavin. Siitä ei nykyään tule edes lisäkuluja, mutta sillä varmistaa, että laatukyyti odottaa varmasti oikeaan aikaan ja palvelu pelaa alusta loppuun. Moni yritys on huomannut senkin, että hyvinvarustettu tilataksi tulee työporukan pidemmälläkin kokousmatkalla halvemmaksi kuin yleiset kulkuvälineet, Jukka Kuiri vinkkaa.

Mukavassa matkustamossa viihtyy, myös virvokkeet järjestyvät tarvittaessa.

p

Kuirin Taksipalvelu

puh. 040 733 8321
info@kuirintaksipalvelu.fi
www.kuirintaksipalvelu.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.