Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ääntä, valoa ja kustomoituja kuljetuslaatikoita

Erikoisliikkeet

Harri Salmi, Teemu Kauppinen ja Juha Jäppinen Männistönkadun toimitiloissa. Kuljetuscaseja löytyy monta eri kokoa ja laatikot kestävät kovempaakin käsittelyä.

Viking Pro Oy vuokraa ääni- ja valolaitteita, maahantuo ja myös asentaa niitä. Kuljetuskoteloiden valmistus, vuokraus ja myynti kuuluvat nekin kuopiolaisyrityksen palveluihin.

Kun Kuopiossa kuulee sanan Viking, ei se luo mielikuvaa sarvikypäräisistä pohjolan sotureista vaan monipuolisista esitystekniikan ammattilaisista. Viking Pro Oy on perustettu viime vuonna, mutta sen toiminnalla on vuosikymmenten yhteinen historia Viiking Musiikin kanssa. Juha Jäppinen kertoo yrityksen tulleen pikkuhiljaa tutuksi, väärinkäsitykset ovat vähentyneet.
– Kun erkanimme Viiking Musiikista omaksi yritykseksi, aikansa äänentoistoa ja valoja kyseltiin yhä soitinkaupan puolelta. Nyt yhden iin Viking Pro tiedetään ja myös mistä meidät löytää ja mitä meiltä saa. Erilaisten tapahtumien tekninen toteuttaminen äänentoiston, valaistuksen ja muun esitystekniikan osalta on ydintoimintaamme, toki laitevuokraus palvelee myös yksittäisiä kansalaisia. Sopivat ratkaisut löytyvät pienestä pubikeikasta suuriin konsertteihin. Kalustoa löytyy joka lähtöön ja usein Viking Pron laitteet ja miehet ovat yhtä aikaa useammassakin tapahtumassa, Jäppinen kertoo ja muistuttaa myös toisesta yrityksen vahvasta erikoisosaamisen alueesta eli huippulaatuisista kuljetuslaatikoista.

Caset mittojen mukaan

Laadukkaista materiaaleista valmistetut, todella hyvin pehmustetut laatikot ovat varma valinta, kun tavara on kallisarvoista ja se halutaan ehjänä perille. Mitoituksissa huomioidaan muun muassa lentokoneen painorajat tai rekan kontin leveys.
– Ammattikäyttöön tarkoitetut laadukkaat kuljetuskotelomme tunnetaan jo muissakin kuin musiikkipiireissä. Esimerkiksi useimmat jääkiekon liigajoukkueet kuljettavat luistinten teroituskoneensa Viking Pron erikoisvalmisteisessa, matkalaukun tapaan helposti kuljetettavassa laatikossa. Laatikot valmistetaan täällä Männistössä, käsityönä ja mittojen mukaan, Teemu Kauppinen kertoo.
Viking Pro harjoittaa myös ääni- ja valolaitteiden maahantuontia. Nettikauppa Viking Pro Shop puolestaan myy alan ammattilaisille ja harrastajille teippejä, paristoja, savukoneita, savunesteitä, kuljetuskoteloiden osia ja muita ammattituotteita.

p
Viking Pro Oy

Männistönkatu 6
70500 Kuopio
ma – pe 9 – 17
viking@vikingpro.fi
puh. 0400 918 818
www.vikingpro.fi
www.vikingproshop.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.