Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Aeto pulla piristää

Elintarvikkeet

Aetoleipuri on pullafanin ystävä. Leipomon suomalaista raaka-aineista valmistetuilla tuotteilla lähtee taatusti makeannälkä.

Aetoleipurin pulla saa makunsa suomalaisista raaka-aineista. Viljan lisäksi Aetoleipuri suosii suomalaista niin voissa, kermassa kuin juustoissakin.

Toinen laadun tae on tuoreus. Julkulassa ja Puijonlaaksossa sijaitsevien myymälä-kahviloiden vitriinistä löytyvät pullat ovat takuuvarmasti tuoreita, samana päivänä leivottuja.
– Pullassamme maistuu tuoreus, se että ne ovat tässä ja nyt leivottuja. Eiliset pullat myydään meillä jo alennushintaan, Markku Kiiskinen kertoo.

Omista myymälöistä rahkapullat, vappumunkit ja mustikkakukot

Perinteisten pullapitkojen ja pikkupullien lisäksi myymälöistä löytyy päivittäin vaihtuvia tuotteita. Kevät onkin monien sesonkiherkkujen aikaa. Pääsiäiseen ja kevääseen sopii esimerkiksi rahkapiirakka, mikä on Hanna Niskasen oma suosikki.
– Siinä ovat maut kohdallaan. Rahkatäyte on mehevä ja puhtaan raikas, hän vinkkaa.
Pääsiäisen jälkeen katseet onkin jo aika kääntää vappuun, munkkeihin ja aetoon simaan.
Aetoleipurin myymälöistä löytyy myös syksyllä valikoimiin otettu mustikkakukko, jonka asiakkaat ovat ottaneet innolla vastaan. Aeto mustikkakukko valmistetaan perinteisellä reseptillä ruisjauhoista ja voista sekä runsaalla mustikkatäytteellä, suomalaisista raaka-aineista tietenkin.
– Kesän tullen pullat ja muut herkut löytyvät myös Pullamobiilista torilta sekä yleisötapahtumista. Poiketkaapa kahville!

p
Aetoleipuri Oy

Julkulan Leipomo
Puijonsarventie 20, 70260 Kuopio
puh. 050 919 6973
ma – pe 8 – 17
toimisto@aeto.fi
www.aeto.fi

Aeto Myymälä-Kahvila
Sammakkolammentie 6, 70200 Kuopio
puh. 050 919 6974
ma – pe 9 – 17
toimisto@aeto.fi
www.aeto.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.