Kuvassa tyypillinen esimerkki siitä, miltä linjasaneerauskohteen kylpyhuoneessa näyttää. Katon paneeliverhoilun suojiin tulevat vesijohdot, sähköjohdot ja ilmastointiputket.

LVI- ja Rakennus Airbos Oy hallitsee käyttövesi-, ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmien asennukset ja saneeraukset.

LVI- ja Rakennus Airbos tekee kaikki LVI-työt uudisrakennuskohteisiin ja saneerauskohteisiin. Työt vaihtelevat lämmönvaihdinten ja ilmastointilaitteiden asennuksista käyttövesiremontteihin.
Kumppaniverkostonsa avulla Airbos toteuttaa kokonaisvaltaiset linjasaneerauksetkin, jotka kattavat paitsi käyttövesiremontit myös viemärisukitukset, sähkötyöt ja kylpyhuoneremontit.
Airbos toimii Kuopion seudulla ja myös laajemmin Pohjois-Savossa. Viime vuosina uudiskohteita on ollut paljon, koska alueelle on rakennettu reippaaseen tahtiin. Yrittäjä Sami Korhonen laskee, että Airbos on tehnyt LVI-työt useisiin satoihin uusiin huoneistoihin.
Saneerauspuolellakin on riittänyt töitä. Kohteita ovat niin omakotitalot, rivitalot kuin kerrostalotkin.

Homma toimii

Airbos on perustettu vuonna 2012. Korhonen on ollut yrittäjänä alusta asti, mutta koko yritys siirtyi hänen omistukseensa vuonna 2016. LVI-alan työkokemusta hänellä on jo pitemmän ajan takaa.
Kokemus on vahvistanut projektinhallintataitoja ja tuonut näkemystä siitä, miten kannattaa toimia. Korhonen korostaa myös hyvän kumppaniverkoston merkitystä.
– Meillä on hyvät yhteistyökumppanit. Homma toimii, sovitut aikataulut pysyy ja yrittäjähenkisestä porukasta löytyy joustavuutta.

p

LVI- ja Rakennus
Airbos Oy
050 323 9149
ma – pe 8 – 16
www.airbos.fi