Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Aku & Ada on muuttanut Kuopioon

Ostoksille, Pukeutuminen ja muoti

Ulla (vas.) ja Riikka Pitkäsen Aku & Ada löytyy nyt Matkuksen Juustoportista.

Äidin ja tyttären yhteinen perheyritys ja monimerkkimyymälä pukee naiset ja miehet pettämättömällä tyylitajulla ja huikealla ammattitaidolla. Liike palvelee Kuopion Juustoportissa.

Ulla ja Riikka Pitkäsen yhteisistä unelmista syntynyt Aku & Ada on palvellut asiakkaita Leppävirralla kymmenen vuoden ajan ja on monelle tuttu jo sitä ennen 1990-luvulta. Tänä keväänä aika oli kypsä muutokselle ja liike muutti huhtikuussa Kuopion Matkuksen Juustoporttiin. Yrittäjät ovat tyytyväisiä uuteen liikepaikkaan.
– Olemme toimineet kymmenen vuotta tienvarressa ja iso osa asiakkaista on tullut tien päältä isoltakin alueelta. Tässä olemme edelleenkin hyvien yhteyksien varrella ja liikenteen solmukohdassa. Juustoportin liikenneasema tarjoaa hyvät palvelut ja tukipilarit toiminnallemme, Pitkäset kertovat.
Aku & Ada tunnetaan laadukkaasta, tyylikkäästä ja nuorekkaasta valikoimastaan. Suosittuja merkkejä ovat esimerkiksi naisten Claire Woman, Yaya, Masai Copenhagen ja Mos Mosh. Kotimaisista tuotemerkeistä valikoimissa on esimerkiksi Hálo from North. Miesten valikoimat laajenevat koko ajan ja liikkeestä löytyykin kotimaisen Makian lisäksi syksyllä myös Billebeino ja miesten ja naisten Levi’s. Syksyn tullen valikoimiin tulevat myös Dr. Martensin kengät.
– Olemme kokonaisvaltaisen pukeutumisen liike ja vaatteiden lisäksi meiltä löytyvät myös asusteet, sekä kotiin viemisiksi sisustustuotteita ja pieniä herkkuja.

Shoppaile omalla porukalla

Riikka ja Ulla ovat pitkän linjan asiakaspalvelijoita, joiden asiantuntemukseen asiakkaat ovat tottuneet luottamaan. Liikkeellä onkin paljon pitkäaikaisia asiakkaita. Klubilaisille järjestetään myös tapahtumia, kuten kanta-asiakasiltoja.
– Kanta-asiakasilloissa nautitaan muotinäytöksestä, tarjolla on pientä purtavaa ja mahdollisuus tehdä ostoksia. Klubilaiseksi kannattaa siis ehdottomasti liittyä!
Omalle ystäväporukalle voi myös varata Private-shoppailuhetken liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella. Tällöin ostoksia on mahdollisuus tehdä omalla porukalla ja alan ammattilaisten antaessa vinkkejä.
Uutena palveluna on myös tulossa esimerkiksi polttari- ja synttäriporukoille suunnattu, täydellinen superilta, johon juhlien sankari haetaan kotoa ja ystävät odottavat liikkeellä kuohuvien kera.
– Päivänsankari pääsee shoppailemaan ennakkoon sovitulla summalla, hänelle tehdään pikakampaus ja meikki sekä henkilökohtainen stailaus ja kaikki pääsevät shoppailemaan etuhintaan. Iltaan on mahdollisuus sisällyttää livemusiikkia. Pakettiin kuuluu myös kuljetus joko kotiin tai jatkamaan iltaa kaupungille, Riikka kertoo.

Verkkokaupassa sesongin herkut

Kivijalkamyymälän lisäksi asiakkaita palvelee myös Aku & Adan verkkokauppa. Kuopion ja Leppävirran alueelle tilaukset kuljetetaan kotiin veloituksetta.
– Verkkokaupastamme löytyy sesongin ihanimmat herkut. Täydelliset valikoimat ovat täällä paikan päällä, joten tervetuloa ostoksille myös kivijalkaliikkeeseen.

Tyylikästä ja nuorekasta kotimaista muotia edustaa esimerkiksi Hàlo from North.

p
Aku & Ada Juustoportti Kuopio

Naulakatu 2, 70800 Kuopio
ma – pe 10 – 18,
la 10 – 16
su 12 – 16
puh. 040 – 060 9504
info@akuada.fi
www.akuada.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.