Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ammattiautoilijan luottokumppani

Autot, veneet ja moottoripyörät

Hannu Jäsberg ja Matti Ryynänen tietävät ammattiautoilun kovat vaatimukset autohuollolle.

Kolmisopen Autohuollon siirtyminen Atoy-ketjuun ja sen mahdollistama entistäkin asiakaslähtöisempi palvelu on vakuuttanut myös monet ammattiautoilijat. Kun yrityksen toiminta perustuu toimivaan ajokalustoon, on säännöllisellä huollolla ja ripeällä korjaustyöllä suuri merkitys.

Kolmisopen Autohuolto siirtyi viime syksynä Atoyn tunnusten alle. Suomen kahdeksastoista Atoy Autohuolto jatkaa toimintaansa myös ammattiasiakkaiden luottokorjaamona, jonka kanssa yhteistyö sujuu saumattomasti ja yllättäviinkin tilanteisiin joustavasti reagoiden. Hannu Jäsberg on kuopiolaisille tuttu pitkän linjan korjaamoyrittäjä, joka tuntee hyvin ammattiautoilijoiden tarpeet.
- Meillä on paljon pitkiä asiakkuuksia, jotka perustuvat ennen kaikkea luottamukseen ja molemminpuoliseen toimialojemme tuntemukseen. On tärkeää tunnistaa se, että korjaustarpeet eivät tunne kellokorttia. Yllättäviä tilanteita voidaan kuitenkin minimoida autokohtaisella huoltosuunnitelmalla. Kun asiakkaan autokannan jokaisella yksilöllä on oma kirjattu huolto- ja korjaushistoriansa, voidaan ennakoimalla välttää monet harmilliset matkan katkeamiset, Jäsberg kertoo.

Taksi ei jouda seisomaan

Neljän invataksin Henkilöliikenne James Oy Henkilöliikenne James luottaa Atoy Autohuollon palveluihin. Matti Ryynänen ja Hannu Jäsberg ovat tehneet sujuvaa yhteistyötä jo toistakymmentä vuotta.
- Palvelu pelaa joustavasti ja meidän erityistarpeemme on sisäistetty hienosti. Yrityksellämme on paljon aikataulutettua ja sitovasti sovittua ajoa, olemme erikoistuneet inva- ja paarikuljetuksiin. Kyydin pitää tulla ajallaan, yksikään auto ei jouda seisomaan ylimääräistä aikaa. Atoy Autohuolto tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut ammattilaisille perushuolloista lisävarusteasennuksiin ja rengastöihin. Täällä meidän kalustomme tunnetaan ja tiedossa on, mitä sille on tehty ja mitä on huoltopäivityksissä tulossa. Mikä parasta, jos matka katkeaa, löytyy myös joustoa. Apu löytyy ripeästi kelloon katsomatta, Ryynänen kertoo.

Janne Nuutinen toi Nordic Expressin pakettiauton pikkuvian ilmettyä Atoy Autohuoltoon ja matka jatkui jo samana päivänä.

Säästöä ripeällä korjauksella

Nordic Express Oy on monipuolinen kuljetusalan yritys, jonka autot liikkuvat koko Suomessa teollisuuden massakuljetuksista kappaletavarakuljetuksiin. Myös jakelupalvelut ja erikoiskuljetukset kuuluvat yrityksen palveluihin. Yrittäjä Janne Nuutinen kertoo yhteistyön Atoy Autohuollon kanssa olevan saumatonta, kahdestakin syystä.
- Me kuljetamme paljon sairaala- ja apteekkitavaraa, ja tärkeä segmentti on myös autojen varaosat. Niitä kuljetamme tänne Atoy Autohuollollekin. Kun heidän varaosapuolensa on kunnossa, omakin kalustomme pysyy tien päällä, Nuutinen kertoo.
Janne Nuutinen muistuttaa kuinka arvokas asia kuljetusalan yritykselle akuuttien ongelmien ripeä ratkaiseminen on. Jokainen ylimääräinen seisontapäivä maksaa suunnilleen satasen per auto ja toisen lisää, jos tilalle pitää vuokrata kalustoa.
- Atoy Autohuollon tiimi reagoi aina nopeasti ja auto laitetaan kuntoon mahdollisimman nopeasti, oli ilta tai aamu. Myös kiirettömämmät huollot hoituvat joustavasti ja molempien firmojen aikatauluihin soviteltuna, myös lauantaina, jolloin auto ehtii huoltoon paremmin kuin viikolla. Ammattiasentajat ja ajan tasalla oleva varaosapuoli tekee Atoy Autohuollosta luottokumppanimme, Nuutinen linjaa.

p
Atoy Autohuolto

Kolmisoppi
Kolmisopentie 18 , 70780 Kuopio
puh. 010 232 8507
ma - pe 7.30 - 17
kolmisoppi@atoy.fi
www.atoyautohuolto.fi/toimipisteet/kuopio

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.