Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ammattitaidolla asennetut tuulilasit

Autot, veneet ja moottoripyörät

Kun tuulilasiin tulee vika, on apu lähellä. Jalar (vas.), Markus (kesk.) ja Jaakko korjaavat ja vaihtavat tuulilasit ammattitaidolla.

Kirkas ja ehjä tuulilasi on turvallinen ja miellyttävä ajaessa. Lasin korjauksesta tai vaihdosta ei siis kannata koskaan tinkiä. Välttämätöntä tuulilasin vaihto on silloin, kun vaurio on mittava tai kuljettajan näkökentän alueella.

Lasinpojat on kuopiolainen, kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä tuulilasiliike, joka korjaa ja vaihtaa lasit huolella ja ammattitaidolla.
– Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja turvallisuutta. Asentamamme lasi on laadultaan samanlaista kuin alkuperäinenkin. Annamme lasille vuoden ja työlle elinikäisen takuun. Se tarkoittaa, että jos autossasi on meidän asentama tuulilasi, kannamme myös täyden vastuun työstämme, Jalar Kerdmann kertoo.
Kun lasiin tulee vika, tulee vauriokohta suojata, esimerkiksi teipillä, lisävahinkojen ehkäisemiseksi. Lasinpoikien ammattilaiset arvioivat nopeasti, kannattaako vika korjata vai meneekö koko lasi vaihtoon. Mikäli tuulilasiin liittyy tekniikkaa, kuten kameroita tai kalibrointilaitteita, kalibrointi suoritetaan lasinvaihdon yhteydessä.

Tuulilasien tukkuliike

Neulamäessä sijaitsevaan halliin mahtuu tarvittaessa vaikkapa kuorma-auto. Omasta varastosta löytyy noin 2500 tuulilasia ja lisää saadaan tarvittaessa. Lasinpojat onkin myös tuulilasien ja tuulilasitarvikkeiden tukkuliike, jonka verkkokaupasta löytyvät lasien lisäksi myös lasilistat, liimat, työkalut sekä tarvikkeet eli kaikki, mitä lasikorjaamossa tarvitsee.
– Valikoimistamme löytyvät myös Boschin tuulilasinpyyhkijät, joten pyyhkijöiden vaihto käy kätevästi tuulilasia vaihtaessa. Näin kirkkaat ja turvalliset näkymät on turvattu pitkäksi aikaa eteenpäin.

p
Lasinpojat Oy

Teräskatu 8, 70150 Kuopio
ma - pe 8 - 16
puh. 040 872 0844
info@lasinpojat.fi
www.lasinpojat.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.