Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ammattitaidolla asennetut tuulilasit

Autot, veneet ja moottoripyörät

Lasinpoikien Jalar (vas.), Jaakko (takana) ja Markus tekemässä inventaariota. Varastosta löytyy noin 2500 tuulilasia.

Tuulilasi meni rikki, mikä neuvoksi? Olipa kyse kiveniskemän korjauksesta tai koko tuulilasin vaihdosta, Lasinpojat tarjoaa laadukkaan palvelun ja huipputuotteet.

Ammattitaidolla asennettu tuulilasi on turvallinen vuosia. Yrittäjä Jalar Kerdmann kertoo, että Lasinpoikien käyttämä lasi on valmistettu alkuperäisen valmistajan vaatimusten mukaisesti.
- Asentamamme lasi on laadultaan samanlaista kuin alkuperäinenkin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja turvallisuutta. Annamme lasille vuoden ja työlle elinikäisen takuun. Se tarkoittaa, että jos autossasi on meidän asentama tuulilasi, kannamme täyden vastuun työstämme.
Lasinpojat on myös lasien tukkumyyjä. Varastossa on 2500 tuulilasia. Verkkokaupasta löytyvät lasien lisäksi myös lasilistat, liimat, työkalut sekä tarvikkeet eli kaikki, mitä lasikorjaamo tarvitsee.
Oma varasto takaa sen, että oikeanlainen lasi löytyy autoon nopeasti. Vuoden verran nykyisissä tiloissa toimineessa yrityksessä on avarat tilat, joihin mahtuu kerralla useampikin henkilöauto tai esimerkiksi kuorma- tai linja-auto.

Turvallisuustekijät kuntoon

Lasinpoikien palveluun kuuluu myös ADAS-turvajärjestelmien kalibrointi, joka suoritetaan autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti. Asiakas saa tehdystä kalibroinnista kirjallisen todistuksen.
- Nykyautoissa on paljon turva- ja mukavuusjärjestelmiä, jotka esimerkiksi auttavat kuljettajaa pitämään auton kaistan keskellä, turvavälin riittävänä sekä kiihdyttämään ja jarruttamaan auton vauhtia. Järjestelmien oikea toiminta on erittäin tärkeää turvallisuuden kannalta, Kerdmann muistuttaa.

Tuulilasinpyyhkijät alennushintaan

Myös tuulilasinpyyhkijät vaikuttavat turvallisuuteen merkittävästi. Lasinpoikien valikoimiin kuuluvat laadukkaat Bosch-tuulilasinpyyhkijät.
- Kuluneet sulat heikentävät näkyvyyttä ja naarmuttavat lasin pintaa. Suosittelemmekin, että pyyhkijänsulat vaihdetaan tuulilasinvaihdon yhteydessä.
Vakuutusasiakkaille Lasinpojat tarjoaa 38 euron arvoiset Boschin pyyhkijänsulat asennettuna kaupan päälle.
- Muille asiakkaille tarjoamme pyyhkijänsulat nyt alennushintaan, 28 eurolla, 15.3 - 15.5.2020 välisellä ajalla.

Suojaa halkeama teipillä

Kun tuulilasille käy vahinko, tilanne kannattaa arvioittaa asiantuntijalla. Ensiapuna vaurio tai kiveniskemä suojataan teipillä, ettei lika ja kosteus pääse aiheut-
tamaan lisävaurioita. Kerdmann kertoo, että pieni vika voidaan korjata lähes aina huomaamattomaksi ja turvalliseksi, kun korjaus päästään tekemään mahdollisimman pikaisesti.
- Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että mikäli vika on alle kahden euron kolikon kokoinen, eikä halkeaman alle ole päässyt likaa, se voidaan korjata.

p
Lasinpojat Oy

Teräskatu 8, 70150 Kuopio
ma - pe 8 - 16
puh. 040 872 0844
info@lasinpojat.fi
www.lasinpojat.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.