Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Apajassa olet keskellä Kuopiota

Erikoisliikkeet, Kesä Kuopiossa

Apajasta löytyy monipuolinen palveluvalikoima ravintoloista erikoisliikkeisiin ja erilaisiin palvelupisteisiin.

Kauppakeskus Apaja sijaitsee Kuopion ydinkeskustan ytimessä. Torin ja kauppahallin alta ja sen paviljongista löytyy makuja maailmalta, palvelevia erikoisliikkeitä ja monipuolisia palvelupisteitä perheille, kaupunkilaisille ja matkailijoille. Apajassa on keväällä vapautunut sekä liike- että ravintolatiloja.

Liiketilojen vuokrauksesta vastaa Kuopion Pysäköinti. Kauppakeskuskoordinaattori Laura Kallio-Kokko kertoo Apajan olevan yhä vetovoimaisempi kauppapaikka.
– Toriparkin suosio kasvaa vuosi vuodelta, viime vuonna pysäköintejä oli yli 725 000. Harvassa autossa on vain yksi matkustaja, puhutaan siis yli miljoonasta potentiaalisesta asiakkaasta. Ydinkeskustan kauppaliikkeet Sektorista Vihtorin kautta Carlsonille ja Sokokselle yhdistää Toriparkki. Kun sieltä lähdetään liikkeelle, kulkee pääreitti Apajan kautta. On mahdollista tehdä peräti 630 metrin säävapaa shoppailuretki aina Sektorin itäpäästä Viihdekeskus Minnaan, Apajan kautta mennen tullen, Kallio-Kokko kertoo.

Vetovoimaa monipuolisuudella

Apajasta löytyy laadukkaita ravintoloita ja erikoisliikkeitä valokuvausliikkeestä korukauppaan ja kotimaiseen designiin. Tarjolla on myös erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluja Terve Kuopio -kioskista vaikkapa ripsien pidennykseen ja kestopigmentointiin sekä myös muita palveluja TE-toimistosta ISLABin näytteenottopisteeseen. Tarjonta on todella monipuolinen ja yhä vetovoimaisempi.
– Ravintola- ja liiketilojen vuokrataso on nyt erittäin kilpailukykyinen. Toivotamme uudet yrittäjät ja organisaatiot tervetulleiksi Apajan kehittyvään kauppakeskukseen. Yhteyttä vapaana olevista tiloista kannattaa ottaa heti, Laura Kallio-Kokko vinkkaa.

p
Apajan liiketilat/
Pysäköinti-info

Kauppakatu 45
(Kauppakeskus Apaja, Sokoksen pääty)
Laura Kallio-Kokko 044 718 5124
laura.kallio-kokko@kuopionpysakointi.fi
www.kauppakeskusapaja.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.