FysioSeniorin fysioterapeutit palvelevat Satamakadulla, Mäntykampuksella ja Palvelukeskus Akuliinassa. Nimet: Vasemmalla edessä Anna, Ida ja Rauni, takana Eveliina, Marja, Ilse, Outi, Laura, Emilia, Mirka ja Anna.

Ikääntyneiden kuntoutukseen erikoistunut FysioSenior on toiminut jo 11 vuotta. Nyt yrityksen ammattitaitoiset fysioterapeutit palvelevat myös Satamakadulla.

FysioSeniorilta löytyvät jo ennestään tilat ja kuntosali Mäntykampukselta sekä Siilinjärveltä, Palvelukeskus Akuliinasta. Lisäksi fysioterapeutit tekevät koti- ja hoitokotikäyntejä. Marraskuussa avattiin uusi vastaanotto Satamakadulle.
– Vastaanottomme palvelee niin ikäihmisiä kuin esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiviä työikäisiäkin. Satamakadulle on helppo tulla ja sisälle voi pyörähtää ohi kulkiessa, aikaa varaamattakin, yrittäjä Marja Korhonen kertoo.
Vastaanoton lisäksi Satamakadulla on myös pienapuvälineiden jälleenmyynti.
– Onpa tarve mikä tahansa, ammattitaitoinen henkilökuntamme kartoittaa tarpeet ja etsii sopivia ratkaisuja niin apuvälineistä kuin kuntoutuksesta. Aina ei tarvita pitkiä hoitojaksoja, vaan muutaman kerran valmentava hoitokäyntikin voi jo riittää.

Ennaltaehkäise ongelmat

Korhonen kehottaa kaikenikäisiä ihmisiä panostamaan vaivojen ennaltaehkäisyyn. Ongelmien ilmaantuessa ei kannata tyytyä siihen, että ikä tekee tehtävänsä.
– Ikääntymisen vaikutusta ei voida kokonaan estää, mutta liikkuvuutta voidaan parantaa. Kysymme aina asiakkaaltamme konkreettisen tavoitteen ja alamme tehdä harjoituksia se mielessämme.
FysioSeniorin palveluihin kuuluu myös muun muassa lymfaterapia, jota on saatavilla niin Satamakadun ja Mäntykampuksen toimipisteissä kuin koti- ja hoitokotikäynneilläkin.
– Lymfaterapia on tehokas, mutta lempeä hoitomuoto esimerkiksi turvotukseen. Myös kivunhoidossa sillä on saatu hyviä tuloksia. Terapiaan voi tulla ilman lääkärin lähetettä.

Ohjausta omalla kuntosalilla

Mäntykampuksella FysioSeniorilla on oma kuntosali, jossa voi itsenäisesti harjoitella päivittäin klo 6 – 21 välillä. Kuntosalin käyttö kuuluu maksutta yrityksen fysioterapia-asiakkaille. Näin halutaan tarjota tehokas itsenäisen harjoittelun mahdollisuus, jolloin se näkyy myös kuntoutustuloksissa. Kuntosalillamme voi harjoitella kuka tahansa ilman fysioterapia-asiakkuuttakin. Joustavia jäsenyysvaihtoehtoja on useita ilman pitkiä sitoumuksia.
– Meiltä saa aina ohjauksen laitteiden käyttöön, jotta harjoittelu on laadukasta ja turvallista. Pidämme asiakkaista hyvää huolta ja tarkistamme aika ajoin, miten harjoittelu etenee ja tarvitseeko asiakas lisäohjeita esimerkiksi tasapainoa tukeviin harjoitteisiin, Korhonen kertoo.

p

FysioSenior
Satama
Satamakatu 32, 70100 Kuopio

Mäntykampus
Melankatu 10 B, 70500 Kuopio

Palvelukeskus
Akuliina Siilinjärvi
Kasurilantie 13, 70100 Siilinjärvi
puh. 044 224 0031
info@fysiosenior.fi
www.fysiosenior.fi