Kokonaisuuksien hallinta ja asiakkaan yksilöllisen tilanteen tunteminen on tärkeää verosuunnittelussa, Juha Tissari kertoo.

Tilintarkastustoimisto Juha Tissari tarjoaa verotukseen liittyviä palveluita monipuolisesti.

Toimisto auttaa asiakkaita niin yritys- kuin henkilöverotukseenkin liittyvissä kysymyksissä.
– Omistajayrittäjällä yhtiöverotus ja henkilökohtainen verotus muodostavat kokonaisuuden, jolloin tämän kokonaisuuden hallinta on tärkeää suunniteltaessa esimerkiksi osakeyhtiön varojenjakoa, Juha Tissari sanoo.
Verotuksen huomioon ottaminen on tärkeää yhtiön jokapäiväisessä toiminnassa, mutta erityisesti se tulee ajankohtaiseksi erilaisissa yhtiön muutostilanteissa, kuten yritysjärjestelyissä ja sukupolvenvaihdostilanteissa.
– Palveluihimme kuuluvatkin myös erilaiset yritysjärjestelyt, kuten sulautuminen, jakautuminen ja sukupolvenvaihdos.

Yksilölliset ratkaisut asiakkaan parhaaksi

Asiakkaita avustetaan erilaisissa verotukseen liittyvissä asioissa kuten ennakkoratkaisuhakemuksen laadinnassa sekä vastineiden ja valitusten laatimisessa. Verotukseen liittyvissä toimeksiannoissa selvitetään aina asiakkaan tarpeet ja tilanteeseen paneutumalla etsitään paras mahdollinen menettelytapa.
– Kaikki tilanteet ovat aina yksilöllisiä, eikä valmista reseptiä ole olemassa, Tissari muistuttaa.
Tilintarkastustoimisto Juha Tissari on asiakkaan luotettava kumppani myös tilintarkastusasioissa.
– Lakisääteisen tilintarkastuksen yhteydessä käymme läpi muun muassa yhtiön sisäistä valvontaa, liiketoimintaa, riskejä, tietojärjestelmien tuottamia tietoja sekä veroasioita.
Lakisääteisen tilintarkastuksen, veropalveluiden sekä erilaisten yritysjärjestelyihin liittyvien palveluiden lisäksi tarjoamme myös muut neuvontapalvelut taloushallinnon ja yhtiöoikeuden alalta.

p

Tilintarkastustoimisto
Juha Tissari
Asemakatu 12, 70100 Kuopio
puh. 050 918 9345
juha@tissari.fi
www.tissari.fi