Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Armoria varustaa retkeilyyn ja erälle

Erikoisliikkeet

Veli-Matti Iskanius myy Armoriassa laatutuotteita muun muassa metsästäjille, reserviläisille ja ampumaurheilijoille.

Armoria Kuopio tunnetaan asiantuntevana aseliikkeenä, mutta myös retkeily- ja erävarusteet ja -tarvikkeet ovat merkittävä osa yrityksen tuotevalikoimaa. Armoria myy muun muassa kotimaisen Savotan korkealaatuisia ja kestäviä retkeilyvarusteita.
– Asiakkaillemme on tarjolla korkealaatuisia ja pitkäikäisiä laatutuotteita ja hyvää palvelua, Armorian yrittäjä Veli-Matti Iskanius korostaa.
Armoria myy muun muassa retkeilyvarusteita ja -vaatteita sekä Savotan retkeily- ja metsästysreppuja. Myös laatupuukot sekä muut alan lahjaesineet kuuluvat valikoimiin.
Haix, Alpina ja Lowa ovat puolestaan tunnettuja kenkämerkkejä, joista löytyy oikea malli erilaisiin käyttötarkoituksiin.
– Itävaltalaiset, korkealaatuiset Gloryfy-aurinkolasit sopivat ulkoiluun, metsästykseen, retkeilyyn, golfiin, veneilyyn ja ammattiurheiluun. Lasit ovat taipuisat, ne eivät mene rikki taskussakaan ja erittäin hyvät muovilinssit saa myös yleisimmillä vahvuuksilla.
Armoriasta löytyvät myös uudet ja käytetyt metsästys-, urheilu- ja reserviläisaseet sekä aseseppäpalvelut. Myynnissä on myös metsästystarvikkeita, teräaseita ja turvallisuusalan varusteita.
– Järjestämme myös erilaisia tilaustapahtumia esimerkiksi polttareihin, syntymäpäiviin ja pikkujouluihin yksityisille ja yrityksille.

p
Armoria Kuopio

Siikaranta 9 B,
70620 Kuopio
puh. 020 729 9852
ma – pe 10 – 18, la 10 – 14
kuopio@armoria.fi
www.armoria.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.