Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Asiakas on aina Ykkönen

Erikoisliikkeet, Kuljetus- ja varastointi

Asiakas on aina ykkönen. Kun palvelu on kunnossa, tuntuu kuin punaiselle matolle astuisi, Tiina ja Petri Jäntti toteavat.

Kuopion Taksiykkösille jokainen asiakas on yhtä tärkeä. Asiakkaiden erilaiset tarpeet pyritään täyttämään niin hyvin kuin mahdollista. Ensimmäinen vuosi taksiuudistuksen jälkeen onkin ollut Taksiykkösille menestyksekäs.

Kuopion Taksiykkösillä on syytä tyytyväisyyteen, sillä yhtiön tunnettavuus on kasvanut samaan tahtiin uskollisten kanta-asiakkaiden määrän kanssa. Yksi keskeinen menestyksen tekijä on ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen palvelu.
– Taksinkuljettaja on palveluammatti. Meille kaikki asiakkaat ovat ykkösiä ja toivomme, että me taas olemme ykkösvalinta heille, Sanna Sokka ja Harri Yletyinen kertovat.
Hyvä asiakaspalvelu on sitä, että tervehditään iloisesti, avataan ovet, avustetaan tarvittaessa portaissa tai kannetaan kauppakassit sisälle. Taksiykköset myös edellyttää kuljettajilta paikallistuntemuskokeen läpäisemistä. Lisäksi kuljettajat ovat saaneet ensiapukoulutuksen.
– Sekin on hyvää palvelua, että autoja on riittävästi vastaamaan kysyntään. Meiltä löytyy monenlaista kalustoa, olipa tarve tilataksille, farmarille tai nelivedolle. Tarvittaessa myös pyörätuoli- ja paarikuljetukset onnistuvat. Kun taksia tilatessa mainitsee erityistarpeista, osataan nämä toiveet ottaa huomioon autoa lähetettäessä, Anu Korhonen lisää.

Joustavasti matkaan ja matkoilta kotiin

Taksiykköset palvelevat myös matkustajia joustavasti. Esimerkiksi aikaisin aamulla olevaan lähtöön kannattaa varautua tilaamalla taksi jo ennakkoon, edellisiltaan klo 20 mennessä.
– Meillä ei ole ennakkotilausmaksua. Taksi kannattaa myös tilata esimerkiksi junalta palatessa valmiiksi, niin säästyy jonottamiselta taksitolpalla.
Tulevana kesänä jatkaa myös suosittu Airport taxi1-palvelu. Kimppataksi vie matkailijan Kuopion lentoasemalle ja takaisin kätevästi kiinteään ja edulliseen hintaan.
Puhelinsoiton lisäksi taksin voi tilata myös Book a Taxi -sovelluksella. Taksiykköset kehittävät jatkuvasti uusia mobiilipalveluja palvellakseen asiakkaita entistäkin monipuolisemmin.

Yhteistyötä ja räätälöityä palvelua

Kuopion Taksiykkösille on tärkeää olla mukana Kuopion elämässä ja katukuvassa. Tulevana kesänä Taksiykkösten taksitolppa löytyy Kuopio Rockin tapahtuma-alueelta ja yhtiö hoitaa rokkikuljetukset yksinoikeudella. Syksyllä puolestaan jatkuu tiivis yhteistyö KalPan kanssa.
– Voimme räätälöidä kaikenlaisille yrityksille palvelupaketteja asiakkaan tarpeista käsin. Haluamme olla osa niin kuopiolaisten arkea kuin juhlaa ja teemme mielellämme yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa, Jaakko Heiskanen kertoo.

 

p

Kuopion Taksiykköset
puh. 0200 111 01
(1,25e/ puh. + 0,25/10s + pvm)
toimisto@taksi1.fi
www.taksi1.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.