Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Asiakkaiden näköinen apteekki

Apteekit, terveys ja kauneus

Asiakaslähtöisyys ja palvelun sujuvuus ovat Petosen apteekin toiminnan kulmakiviä, apteekkari Pekka Kaukonen kertoo.

Petosen apteekin palveluja ja tuotevalikoima rakennetaan asiakkaiden kysynnän mukaan. Joka päivä avoinna olevalla apteekilla on myös oma ravintolisävalmistus, jonka ansiosta valikoimiin kuuluvat hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset omat tuotteet.

Apteekkari Pekka Kaukonen kertoo, että Petonen on vilkas, asiakaskunnaltaan nuorekas paikka.
- Täällä on paljon työikäistä väestöä ja lapsiperheitä. Toki yhä enemmän asiakkaissa on myös ikääntyviä, alkuperäisiä petoslaisia, hän luonnehtii.
Kun arki on kiireistä ja töiden sekä harrastusten rytmittämää, on pakollisten asiointien sujuttava sutjakkaasti. Petosen apteekissa asiointi onnistuu samalla kertaa kuin kauppa-asiat, Supermarket kun on saman katon alla. Paikoitustilaa löytyy runsaasti ja pysäköinti onnistuu aivan lähelle apteekkia. Avarissa tiloissa on helppo asioida liikuntarajoitteisen tai lastenvaunujen kanssa liikkuvankin.

Joustavaa ja tehokasta asiakaspalvelua

Reilut kolme vuotta Petosella apteekkia pyörittänyt Kaukonen kertoo, että asiakaslähtöisyys on toiminnan keskeinen kulmakivi.
- Kaikki lähtee asiakkaiden tarpeista. Sen mukaan olemme kehittäneet niin tuotevalikoimaa kuin aukioloaikoja. Henkilökuntamme on reipasta ja auttavaista.
Kokemusta ja tietotaitoa löytyy ja proviisori Tiia Sasinsaari kertoo, että tästä myös saadaan jatkuvasti hyvää palautetta. Asiakkaat arvostavat ammattitaitoista apua.
- Meillä on henkilökunnassa vain vähän vaihtuvuutta, joten asiakkaiden on mukava asioida tutun henkilökunnan kanssa. Toisaalta apteekissa harjoittelevat opiskelijat tuovat mukanaan alan uusinta tietoa ja nuorekasta otetta.
Kun asiakkaiden ikähaitari on laaja, täytyy apteekissakin pystyä vastaamaan monenlaiseen kysyntään. Myös asiakaspalvelun tehokkuus ja jouhevuus on tärkeää. Kun varastoautomaatti hoitaa lääkkeiden varastoinnin, jää henkilökunnalle enemmän aikaa palvella asiakasta. Kuopion ensimmäinen apteekin itsepalvelukassa puolestaan lisää sujuvuutta ruuhka-aikoina ja verkkoapteekkitoiminta palvelee silloin, kun ostokset on kätevintä tehdä verkossa.

Apteekin oma valmiste HerbaNox lyhentää nukahtamisaikaa, rauhoittaa ja rentouttaa.

Hyviä unia omilla rohdosvalmisteilla

Petosen apteekin erikoisuus on oma ravintolisävalmistus. Oma tuotanto takaa sen, että tuotteita on mahdollista myydä kilpailukykyiseen hintaan. Pekka Kaukonen kertoo, että uusien tuotteiden kehitys on käynnissä koko ajan.
- Sinkkitableteista löytyy eri makuja ja tuotekehitystä on tehty nimenomaan maku edellä.
Omista tuotteista löytyy myös melatoniini-valmisteita. Uutuustuote HerbaNox on melatoniinia ja kasviuutteita sisältävä ravintolisä, joka lyhentää nukahtamisaikaa, rauhoittaa ja rentouttaa. Tuote sisältää melatoniinin lisäksi sitruunamelissaa ja passionkukkauutetta.

p
Petosen apteekki

Jalkasenkatu 5, 70820 Kuopio
ma - pe 8 - 20, la 9 - 18, su 11 - 17
puh. 017 287 1800
asiakaspalvelu@petosenapteekki.fi
www.petosenapteekki.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.