Asianajotoimistoon uusi osakas

Muut, Vakuutus-, pankki- ja lakiasiat

Asianajotoimisto Ari Keski-Orvola Oy:n omistuspohjassa tapahtui muutoksia vuoden lopulla, kun asianajaja Emilia Vuolle kutsuttiin yrityksen osakkaaksi 1.11.2019 lukien. Yhtiön toisena osakkaana jatkaa asianajaja Arttu Keski-Orvola.
Yhtiön aikaisempi osakas ja perustaja Ari Keski-Orvola jatkaa työskentelyä yhtiön palveluksessa osa-aikaisesti. Asianajotoimistosta kerrotaan, etteivät muutokset osakeomistuksissa vaikuta keskeneräisten toimeksiantojen hoitoon.

Ajan hengessä, perinteitä kunnioittaen

Asianajotoimisto Ari Keski-Orvola tunnetaan perinteikkäänä, asiantuntevana ja helposti lähestyttävänä asianajotoimistona, joka on ajan hermolla.
– Asianajajillamme on monipuolinen kokemus eri oikeudenaloista ja myös toimistohenkilökuntamme on kokenutta ja ammattitaitoista. Samalla pidämme huolta siitä, että kouluttaudumme jatkuvasti pysyäksemme nuorekkaana ja ajan hengessä mukana, asianajaja Arttu Keski-Orvola kertoo.

Ennakointi kannattaa

Uusi osakas, vuonna 2017 toimiston palveluksessa aloittanut Vuolle, on tuonut toimistoon vahvan osaamisensa perhe- ja yritysoikeuteen.
– Toivoisin, että pienetkin yritykset käyttäisivät enemmän asiantuntija-apua jo sopimuksia tehtäessä. Etukäteen on helpompi väistää sudenkuoppia, välttyä ikäviltä yllätyksiltä ja kalliilta riitatilanteilta. Ennakointi on siis useimmiten myös taloudellisesti järkevää, Vuolle muistuttaa.
Asianajotoimisto palvelee yritysasiakkaiden lisäksi myös yksityishenkilöitä.
– Palvelemme asiakkaita kaikilla keskeisillä oikeuden aloilla. Painopistealueitamme ovat perhe-, perintö- ja rikosoikeus sekä sopimus-, yhtiö- ja konkurssioikeus.

Emilia Vuolle kutsuttiin Asianajotoimisto Ari Keski-Orvolan osakkaaksi 1.11.2019 lähtien.

Asianajotoimisto Ari Keski-Orvola tunnetaan osaavasta ja helposti lähestyttävästä palvelustaan. Kuvassa Arttu Keski-Orvola.

p

Asianajotoimisto
Ari Keski-Orvola

Vuorikatu 44, 70100 Kuopio
ma – pe 8.30 – 15.30, sopimuksen mukaan
puh. 017 261 4444
asianajotsto@keski-orvola.fi
www.keski-orvola.fi
Myös Facebookissa

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.