Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Asianajotoimistoon uusi osakas

Muut, Vakuutus-, pankki- ja lakiasiat

Asianajotoimisto Ari Keski-Orvola Oy:n omistuspohjassa tapahtui muutoksia vuoden lopulla, kun asianajaja Emilia Vuolle kutsuttiin yrityksen osakkaaksi 1.11.2019 lukien. Yhtiön toisena osakkaana jatkaa asianajaja Arttu Keski-Orvola.
Yhtiön aikaisempi osakas ja perustaja Ari Keski-Orvola jatkaa työskentelyä yhtiön palveluksessa osa-aikaisesti. Asianajotoimistosta kerrotaan, etteivät muutokset osakeomistuksissa vaikuta keskeneräisten toimeksiantojen hoitoon.

Ajan hengessä, perinteitä kunnioittaen

Asianajotoimisto Ari Keski-Orvola tunnetaan perinteikkäänä, asiantuntevana ja helposti lähestyttävänä asianajotoimistona, joka on ajan hermolla.
– Asianajajillamme on monipuolinen kokemus eri oikeudenaloista ja myös toimistohenkilökuntamme on kokenutta ja ammattitaitoista. Samalla pidämme huolta siitä, että kouluttaudumme jatkuvasti pysyäksemme nuorekkaana ja ajan hengessä mukana, asianajaja Arttu Keski-Orvola kertoo.

Ennakointi kannattaa

Uusi osakas, vuonna 2017 toimiston palveluksessa aloittanut Vuolle, on tuonut toimistoon vahvan osaamisensa perhe- ja yritysoikeuteen.
– Toivoisin, että pienetkin yritykset käyttäisivät enemmän asiantuntija-apua jo sopimuksia tehtäessä. Etukäteen on helpompi väistää sudenkuoppia, välttyä ikäviltä yllätyksiltä ja kalliilta riitatilanteilta. Ennakointi on siis useimmiten myös taloudellisesti järkevää, Vuolle muistuttaa.
Asianajotoimisto palvelee yritysasiakkaiden lisäksi myös yksityishenkilöitä.
– Palvelemme asiakkaita kaikilla keskeisillä oikeuden aloilla. Painopistealueitamme ovat perhe-, perintö- ja rikosoikeus sekä sopimus-, yhtiö- ja konkurssioikeus.

Emilia Vuolle kutsuttiin Asianajotoimisto Ari Keski-Orvolan osakkaaksi 1.11.2019 lähtien.

Asianajotoimisto Ari Keski-Orvola tunnetaan osaavasta ja helposti lähestyttävästä palvelustaan. Kuvassa Arttu Keski-Orvola.

p

Asianajotoimisto
Ari Keski-Orvola

Vuorikatu 44, 70100 Kuopio
ma – pe 8.30 – 15.30, sopimuksen mukaan
puh. 017 261 4444
asianajotsto@keski-orvola.fi
www.keski-orvola.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.