Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ässä on valttia liikenneopinnoissa

Autot, veneet ja moottoripyörät

Simulaattorilla päästään lähelle oikeaa ajotuntumaa. Harjoittelu on intensiivistä sekä turvallista, Jaakko Toivanen kertoo testilenkillä.

Liikennekoulu Ässä tarjoaa ajokorttia tavoitteleville käyttöön oppimisen valttikortit. Nykyaikaiset oppimisen välineet ja opintojen joustava rytmitys saavat aikaan erinomaisia tuloksia. Ässän kautta lähdetään turvallisesti liikenteeseen.

Liikennekoulu Ässä tarjoaa ajotunteja arkipäivisin aamuseitsemästä iltaseitsemään ja myös lauantaisin on mahdollista saada ajo-opetusta. Asiantuntevassa opissa ajokortti niin autolle kuin moottoripyörälle sekä ammattipätevyyden jatkokoulutus hoituvat joustavasti. Opetuksessa käytetään ajanmukaista auto- ja pyöräkalustoa. Kokeneet liikenneopettajat luovat omalla persoonallaan positiivista oppimisilmapiiriä.

Tehokasta opetusta moderneilla välineillä

Liikenneopettaja Jaakko Toivanen kertoo Ässän kehittäneen palveluitaan vuosien varrella kärkenä tehokas, tuloksellinen oppiminen.
– Ei pakonomaista pänttäämistä, vaan pätevä väylä tavoitteeseen motivoituneelle opiskelijalle, moderneja opetusmenetelmiä käyttäen. Digitaalinen oppimisympäristö ja todella aidontuntuinen ajosimulaattori yhdistettynä johdonmukaisesti suunniteltuun ajoharjoitteluun takaa opiskelijoillemme todella korkean onnistumisprosentin. Ajokortin suorittaneiden määrä, saamamme oppilaspalaute ja ilmapiiri koulutuksissamme kertoo omaa kieltään, Toivanen kertoo.

Ammattipätevyyden jatkokoulutus räätälöidysti

– Helmikuussa aloitimme kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyyden lakisääteisten jatkokoulutusten verkkokurssit. Osallistuminen kursseille on mahdollista valvomon ollessa avoinna, eli maanantaista torstaihin kahdesta iltakymmeneen sekä perjantaisin ja lauantaisin kello 8 – 16. Koulutuksen voi suorittaa myös kahdessa osassa, kahtena peräkkäisenä päivänä/iltana vaikka kotoa käsin, työajan ulkopuolella. Koulutus onnistuu kaikilla nykyaikaisilla tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla. Koulutukselle annamme tyytyväisyystakuun, Toivanen lupaa.

p
Liikennekoulu Ässä Ky

Vuorikatu 16 C
70100 Kuopio
puh. 044 988 5752
toimisto@liikennekouluassa.fi.
www.liikennekouluassa.fi

 

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.