Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Atoy Rekkahuolto – erikoisosaamista ammattilaisille

Autot, veneet ja moottoripyörät, Korjaukset ja huollot

Seppo Kokkarinen on työskennellyt Atoy Rekkahuollossa yli 12 vuotta. – Talosähkömiehen koulutuksella metallihommiin ja vähitellen raskaankaluston asentajaksi. Tekemällä oppii ja talo kouluttaa lisää, Seppo kertoo työurastaan.

Atoy Rekkahuollolla on Kelloniemessä pitkä historia raskaan kuljetuskaluston huollon ja korjausten erikoisosaajana. Työt ovat etupäässä kiireellisiä, ammattikaluston on oltava liikenteessä eli osaava sekä ripeä huolto on arvossaan. Rekkahuollon tehokas tiimi etsii nyt täydennystä joukkoihinsa.

Vuonna 1981 perustettu Atoy Rekkahuolto on palvellut nykyisellä paikalla asiakkaita jo vuodesta 1986. Raskaan sarjan laitteita korjaa kokenut tiimi. Rekkahuollon aukioloaikojen ja palveluiden laajeneminen vaatii nyt lisäväkeä. Huoltopäällikkö Hannu Eskelinen kertoo kyseessä olevan täsmähaku haastavaan, mutta samalla myös palkitsevaan työhön.

Töitä tarjolla

– Tästä työpaikasta ja sen hyvästä ilmapiiristä kertoo jotain se, että vaihtuvuus on ollut käytännössä nolla. Nykyinen yhdeksän miehen ryhmä on kokenutta porukkaa ja ollut hommissa pitkään. Tähän tiimiin haetaan kymmenettä tai jopa yhdettätoista asentajaa. Jos halua kehittyä ammatissaan koko ajan paremmaksi myös esimerkiksi maahantuojien koulutuksen kautta löytyy, tämä on varteenotettava tilaisuus. Osaavien tekijöiden palkkaus on myös kohdillaan. Kiinnostuneet voivat olla yhteyksissä suoraan minuun, Eskelinen vinkkaa.

Ammattitaitoa ja nopeaa toimintaa

Hannu Eskelinen kertoo vaativan työn aikatauluttamisesta. Atoy Rekkahuollolle tulevat ajopelit ovat pääsääntöisesti sellaisia, että niiden poissaolo ajosta maksaa yrittäjälle paljon.
– Palvelumme on yhdistelmä tiukkaa erikoisosaamista ja kykyä tarttua kuhunkin työhön ripeästi. Tarvittaessa apu lähtee jopa tien päälle välittömästi. Joskus ei puhuta tunneista vaan minuuteista kun matkan on jatkuttava, Eskelinen kertoo ja muistuttaa työn Rekkahuollolla olevan tästä syystä myös hyvin palkitsevaa – sillä pidetään asiakkaiden pyörät pyörimässä.
Atoy Rekkahuolto huoltaa ja korjaa myös ajoneuvojen ilmastointijärjestelmät, kylmä- ja lämmityslaitteet, perälautanostimet sekä erikoisajoneuvojen lisälaitteet ja varusteet. Atoy Rekkahuolto Kuopio on valtuutettu DAF, MAN, VDL ja Faymonville huoltopiste.

p
Atoy Rekkahuolto

Hakalahdentie 13, 70460 Kuopio
Huolto: 044 364 3300
Varaosat: 044 364 3310
Päivystys Kuopiossa: 044 364 4333
Huoltopäällikkö Hannu Eskelinen
puh.044 3644 340
hannu.eskelinen@atoy.fi
kuopio@atoy.fi
www.atoyrekkahuolto.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.