Valikko Sulje

Auto huoltoon ja nälälle kyytiä

Rastaantien Teboilin palveluvalikoimaan kuuluu nyt myös autohuolto.

Rastaantien Teboililta löytyvät pätevät peruspalvelut niin autoilijoille kuin muillekin kulkevaisille. Tarjolla on maistuvaa lounasta sekä Rollsin ja Kotipizzan annokset. Autopesu- ja huolto sekä kattavat rengaspalvelut löytyvät nyt saman katon alta.

Rastaantien Teboililla eletään kiireisiä syysviikkoja. Yrittäjä Pete Aaltonen kertoo rengassesongin olevan nyt tavallista muistettavampi.

– Kun talvirenkaat on saatu alle, on aika jättää haikeat jäähyväiset Männistön Teboilille. Huoltamo jää historiaan, sillä kaupunki on kaavoittanut tontin asunnoille. Onkin aika kiittää Männistön Teboilin asiakkaita, ja samalla toivottaa tervetulleiksi tänne Rastaantielle entistä monipuolisempien palvelujen pariin. Täältä on aiemmin puuttunut autohuolto, joka nyt siirtyy Männistöstä. Kattava rengaspalvelumme rengashotelleineen sijaitsee myös jatkossa täällä, Pete kertoo Männistön ja Rastaantien tulevista kuvioista.

Kotipizzan herkut löytyvät nekin Rastaantien Teboililta.

Lounaasta laatupizzoihin ja -purilaisiin

Monelle Rastaantien Teboil on myös säännöllinen ruokapaikka. Aamukahville noustaan jo varhain ja viimeiset pizzat ja purilaiset nautitaan illan hämärissä.

– Kotipizza on todella suosittu, laadukas brändi ja Rollsin hampurilaisille tullaan kauempaakin. Iltapäivällä kolmeen asti tarjolla oleva noutopöytälounaamme on tunnetusti sellainen, että nälkä siirtyy pitkäksi aikaa. Monessa paikassa iltapäivä on muutenkin mainiota asiointiaikaa, sillä esimerkiksi ykköspesun saa puoleen hintaan kello 13–17, vinkkaa Pete lopuksi.

Rolls maistuu aina, Pete Aaltonen myhäilee.

Rastaantien Teboil

Rastaantie 1 70300 Kuopio
puh. 017 261 2310
ma–pe 6–20
la 9–20, su10–20
huolto ma–pe 8–16
puh. 044 364 0142
teboilrastaantie.fi