Valikko Sulje

Auto ja renkaat kevätkuntoon

Renkaiden nelipyöräsuuntauksella varmistetaan optimaalinen ohjattavuus ja renkaiden tasainen kuluminen, Jussi Leskinen opastaa.

Rastaantien Teboililta löytyvät autohuolto ja -pesu sekä kattavat rengaspalvelut saman katon alta. Huollon valmistumista odottavalle on tarjolla kahvin lisäksi myös maistuvaa lounasta sekä Rollsin ja Kotipizzan annokset.

Rastaantien Teboililla valmistaudutaan jo kiireiseen kevääseen. Yrittäjä Pete Aaltonen kertoo, että valmiudet vastata rengassesongin kiireisiin ja autohuollon tarpeisiin ovat nyt hyvässä iskukunnossa.

Rastaantiellä palvellaan autoilijoita entistäkin monipuolisemmin.

– Perinteisen ja totutusti tehokkaan autopesun lisäksi ovat tarjolla myös monipuoliset huoltopalvelut ja esimerkiksi nelipyöräsuuntaus hoituu nyt meillä. Samoin kattavat rengaspalvelut rengashotelleineen on viritetty kiireajan valmiuteen. Kun on aika vaihtaa kuluneet pyörät uusiin, valikoimasta löytyy varmasti hintalaatu-suhteeltaan juuri sinun autoosi sopivat renkaat, Aaltonen muistuttaa.

Rastaantieltä löydät sopivat renkaat joka lähtöön. Tule ja pyydä tarjous, Emilia ja Jussi vinkkaavat.

Lounasta, pizzaa ja burgereita

Rastaantien Teboil on myös monipuolinen ruoka- ja kahvipaikka aamuvarhaisesta iltamyöhään. Kotipizza on todellinen kestosuosikki − joko paikan päällä herkutellen tai kotiin tilattuna.

Rollsin hampurilaiset, päivän leike tai kanakori maistuvat koko perheelle, puhumattakaan sunnuntain runsaasta siipibuffasta.

– Suosimme lähellä tuotettuja raaka-aineita ja käytämme mahdollisemman paljon kotimaisia tuotteita kaikessa ruuan valmistuksessa. Lounaalla on tarjolla aina kaksi lämmintä ruokavaihtoehtoa ja lounasta on tarjolla arkisin klo 15 saakka.

– Ruokahävikkiä vähennämme tehokkaasti lisäämällä lounaalta jääneen ruuan ResQ-palveluun. Ruokaa saa helposti myös kotiin kuljetuksena joko Woltin tai paikallisen Munchie-palvelun kautta, Pete muistuttaa.

Teboilin lounas on maittavaa kotiruokaa, joka valmistetaan suurimmalta osin omassa keittiössä. Raikkaat salaatit kuuluvat joka aterialle, Eerika Parviainen kertoo.

Maistuvat suosikit! Makkaraperunat, päivän leike, kanakori ja herkulliset hampurilaiset löytyvät Rolls-listaltamme.

Rastaantien Teboil

Rastaantie 1, 70300 Kuopio
puh. 017 261 2310
ma – pe 6 – 20, la 9 – 20, su 10 – 20
huolto ma – pe 8 – 16
puh. 044 364 0142
Kotiruokalounas ma – pe 10 – 15  
www.teboilrastaantie.fi