Valikko Sulje

Auto pesuun ja hymyä huuleen

Männistön Teboilin yrittäjää Pete Aaltosta hymyilyttää. Uusi pesukone tekee puhdasta jälkeä ja kahviossa kansalle maistuvat perinteiset munkit.

Männistön Teboil on niitä vanhan kunnon huoltamoja, jossa niin auto kuin asiakaskin saa monipuolisen ja hyväntuulisen palvelun.
Kahvilassa voi hemmotella itseään legendaarisilla Männistön Teboilin munkeilla, joita on tehty itse vuodesta 1975 samalla reseptillä. Kaupan päälle saa hyvän palvelun hymyä säästämättä. Eipä ihme, että kahviossa käy mukava puheensorina.
– Tämä on perinteinen retrohuoltamo, jossa on kotoisa tunnelma ja aina aikaa vaihtaa sana jos toinenkin, kiteyttää yrittäjä Pete Aaltonen.

Uusi pesuhalli palvelee

Huoltamolla on kesällä uusittu pesuhalli ja autopesukone. Uusi kone ja Innokemin pesuaineet takaavat sen, että puhdasta pukkaa. Ja pesuun voi ajaa milloin itse haluaa eli 24/7.
– Nyt on hyvä kone, joka on asiakaskäytössä ympäri vuorokauden. Pesuhalliin sopii jopa täyskorkea Sprinter, sillä pesukorkeus on 285 cm. Pesutulos on paikkakunnan parhaita, ellei paras, vakuuttaa Aaltonen.
Pesupalvelun ohella Männistön Teboilissa on AD-ketjuun kuuluva korjaamo, jossa onnistuvat niin isot remontit kuin pienet huollot. Ja varaosatkin löytyvät hyvin – kiitos Varaosamaailman.
– Tämä on täydenpalvelun autokorjaamo, jossa hoituu lähes kaikki autoon liittyvät pulmat.
Männistön Teboil vaihtaa myös renkaat, säilyttää ne edullisesti ja tarvittaessa myy uudet. Mikäli renkaan vaihdossa huomataan epätasaista kulumista, voi olla tarvetta tehdä nelipyöräsuuntaus tai vaihdella niveliä ohjauskulmien korjaamiseksi – ja myös nämä hoituvat Tepskalla!

Männistön Huoltamo Oy

Kullervonkatu 1, 70500 Kuopio
puh. 044 364 0142
ma – pe 6.30 – 17, la 8 – 14
teboil.huoltamo@gmail.com
www.mannistonteboil.fi
Myös Facebookissa