Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Autopesula Rissanen avattu myös Särkiniemessä

Autot, veneet ja moottoripyörät

Jyrki Rissanen, Eki Ryynänen ja Marko Ketola ovat autopuhtauden ammattilaisia.


Autopesula Rissanen aloitti toimintansa Männistössä Lemminkäisenkadulla puolitoista vuotta sitten. Maaliskuun alusta puhdasta on tullut myös Särkiniemessä, missä autopesulan palvelut löytyvät Kaivotieltä, saman katon alta kuin Avain Vaunun huolto. Yrittäjä Jyrki Rissanen kertoo yhteispelin Avain Vaunun kanssa toimivan saumattomasti.
– Huollon jälkeen ei pätevää autopesua tarvitse etsiä kauempaa. Avain Vaunu käyttää muutoinkin palveluitamme ja ison autoliikkeen vaatimustaso on korkea. Saman tason puhtautta on tarjolla myös yksityisasiakkaille, meille ovat tervetulleita kaikki autonsa puhtaudesta kiinnostuneet autoliikkeestä ja automerkistä riippumatta.

Puhdasta käsityönä ja sujuvia varauksia

Lemminkäisenkadulla asiointi on sekin entistä sujuvampaa sähköisen varauskalenterin avulla. Nettivarausjärjestelmäon tulossa myös Kaivotien autopesulan käyttöön, kertoo Rissanen ja muistuttaa että tarjolla on todellista laatuluokan autopesua.
– Autopesula Rissasella auto puhdistuu käsityönä, ja tulos on sen mukainen. Käsityönä teemme myös auton kokonaisvaltaisen fiksauksen käsinpesusta vahaukseen sekä sisätilojen puhdistukseen.

p
Autopesula Rissanen

Lemminkäisenkatu 1, 70500 Kuopio
ma – pe 8 – 16, la sop. mukaan
puh. 010 4199 282
info@autopesularissanen.fi
Kaivotie 29, 70700 Kuopio
puh. 010 4199 281
kaivotie@autopesularissanen.fi
www.autopesularissanen.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.