Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Autopesula Rissanen on autopuhtauden erikoisosaaja

Erikoisliikkeet

Jyrki Rissanen tietää miten kiilto syntyy kulkupelin kylkeen.

Autopesula Rissanen aloitti toimintansa Männistössä Lemminkäisenkadulla kaksi vuotta sitten. Puhdasta tulee nykyään myös Särkiniemessä, missä autopesulan palvelut löytyvät Kaivotieltä, Avain Vaunun huollon kanssa saman katon alta. Nyt yritys on laajentanut toimintaansa myös Joensuuhun.

Yrittäjä Jyrki Rissanen kertoo toiminnan laajentumisen tapahtuneen maltilla ja harkitusti. Kuopion ja Joensuun jälkeen muutkin ilmansuunnat ovat mahdollisia. Uusien toimipisteiden tärkeä edellytys on toimiva yhteistyöverkosto autoalan toimijoiden kanssa. Rissanen kertoo yhteispelin Kaivotiellä sujuvan Avain Vaunun kanssa joustavasti.
– Avain Vaunu käyttää palveluitamme monipuolisesti ja ison autoliikkeen kanssa on rima korkealla puolin ja toisin. Yhteispeli toimii, pätevää autopesua ei tarvitse etsiä kauempaa kun auto on käynyt huollossa. Myös Veho ja Scania ovat yhteistyökumppaneitamme ja raskaampaa kalustoa käymme pesemässä myös heidän omissa tiloissaan. Tätä vaativan ammattitason puhtautta on tarjolla samaan tapaan yksityisasiakkaillekin, meille ovat tervetulleita kaikki autonsa puhtaudesta kiinnostuneet autoliikkeestä ja automerkistä riippumatta. Ja ajanvaraushan meille käy kätevästi netin kautta, oma aika löytyy helposti vaikka kotisohvalla, Rissanen muistuttaa.

Ammattitason pesua

Oikeilla työtavoilla ja huippuluokan kemikaaleilla tehty työ on vakuuttanut autokansan. Jyrki Rissanen kertoo perinteisten menetelmien pitävän pintansa harja- ja automaattipesujen kanssa kisatessa.
– Autopesula Rissasella auto puhdistuu käsityönä, ja tulos on sen mukainen. Käsityönä teemme myös auton kokonaisvaltaisen fiksauksen käsinpesusta vahaukseen sekä sisätilojen puhdistukseen. Erityisesti ammattiautoilijat, jotka pesettävät autoaan ja muutoinkin huolehtivat sen puhtaudesta, ovat ottaneet palvelumme omakseen. Tarjoamme vahoja kestoltaan 3 – 12 kuukauteen ja pinnoitteita 3 vuoden takuulla. On selvää että näistä saa parhaan hyödyn kun myös pesutyö on suojattua pintaa säästävää, Rissanen muistuttaa.

Puhdasta taksikyytiä

Leppävirtalainen Kalle Pekka Pitkänen on taksimies, joka ei aina aja päällystetyillä teillä. Kurakelillä pirssi kurautuu herkästi.
– Syksyn rönttäkeleillä ei ajopeli kauaa puhtaana pysy. Haluan kuitenkin valtaosan kyydeistä tarjota asiakkailleni kirkaskylkisellä autolla, niinpä käytän taksia Rissasella säännöllisesti. Käsinpesu takaa laadun ja varmistaa myös sen, että samassa paikassa laitettu laatupinnoite kestää mahdollisimman pitkään. Jyrkillä homma tapahtuu ja työnjälki on aina ensiluokkainen, Pitkänen kertoo.

Leppävirtalainen taksiautoilija Kalle Pekka Pitkänen ja Jyrki Rissanen lyövät kättä hyvän yhteistyön merkiksi.

p

Autopesula Rissanen

Lemminkäisenkatu 1
70500 Kuopio
ma – pe 8 – 16, la sopimuksen mukaan
puh. 010 419 9282
info@autopesularissanen.fi
Kaivotie 29
70700 Kuopio
puh. 010 419 9281
kaivotie@autopesularissanen.fi
Joensuu
Pankakoskentie 6
80130 Joensuu
puh. 010 419 9283
joensuu@autopesularissanen.fi
www.autopesularissanen.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.