Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Autosähkön erikoismiehet

Autot, veneet ja moottoripyörät

Mika Kirjavainen ja murto-osa Auton.fi-tuotevalikoimasta. Mitä ei löydy, se hommataan, Mika lupaa.

Elokuussa Kelloniemessä toimintansa aloittanut Auton.fi on autosähkön erikoisliike ja asiantunteva huoltokorjaamo sekä todella laajan valikoiman verkkokauppa.
– Yleensä ensin on kivijalkakauppa ja sitten verkkokauppa, me teimme toisinpäin. Verkkokaupassamme on yli 60 000 tuotteen valikoima, joista valtaosa ehtii asiakkaalle päivän toimitusajalla. Muun muassa akut, laturit, startit, kaapelit, liittimet, sähkötarvikkeet, lisä- ja työvalot löytyvät myös heti paikan päältä. Näin myös korjaamon palvelut eivät jää osista kiinni, yrittäjä Mika Kirjavainen kertoo.

Palvelu pelaa

Auton.fi:n varaosavalikoimassa ovat ajoneuvojen laadukkaiden sähkövaraosien ja asennustarvikkeiden lisäksi myös turbot, ohjauksen osat, diesel- ja jarruosat sekä ilmastointi- ja lämmitysosat.
– Ykköstuotteemme on kuitenkin asiantunteva palvelu, jonka kautta huippuvalikoimasta saadaan irti se mitä asiakkaamme tarvitsevat. Palveluun tulee myös jalkautuva huolto- ja korjauspalvelu etenkin työkoneille, joita ei korjaamolle ole mahdollista saada, Mika vinkkaa.

p
Auton.fi

Poijutie 16
70460 Kuopio
ma – pe 8 – 16.30
Verkkokaupan asiakaspalvelu
puh. 020 730 4890
Varaosat/Mika 020 730 4898
Korjaamo/Joni 040 169 6448
palvelu@auton.fi
www.auton.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.