Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Beautyzonen kosmetologit ”imuroivat” ihot puhtaaksi

Vapaa-aika ja elämykset

Kun Beautyzonen pitkän linjan kauneudenhoitoalan konkarilta, yrittäjä estenomi-SKY-kosmetologi Arja Merirannalta kysytään ihonpuhdistushoidoista, niin vastaus tulee hetkeäkään epäröimättä:
– Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan HydraFacial™ -kivutonta ihonpuhdistushoitoa. Olemme tehneet Hydran kanssa töitä jo seitsemän vuotta ja saaneet loistavia tuloksia muun muassa teini-ikäisten ihonhoidossa sekä hormonaalisista syistä johtuvien iho-ongelmien hoidossa.
Menetelmä ei rajoitu ainoastaan ongelmaihojen hoitoon, vaan se sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Hoidon jälkeen iho on puhdas, hyvin kosteutettu ja näyttää kuulaalta.
– Rakkaalla lapsella on monta nimeä, Meriranta nauraa. Varauksia tulee hauskoilla termeillä, kuten imurointihoito ja jynssäys. Tämä johtunee laitteessa olevasta alipaineimusta, joka ”imee” ihosta lian, epäpuhtaudet, kuolleen ihosolukon ja tyhjentää huokoset.
Hoidossa käytetään erikoisnesteitä ja erilaisia hoitokärkiä. Hoitoa voidaan halutessa tehostaa LED- tai laservalohoidoilla. HydraFacialin ehdottomina etuina ovat sen nopeus, tehokkuus ja kivuttomuus. Se ei myöskään vaadi toipumisaikaa.

Kanta-asiakkaille etuja

Beautyzonessa on otettu käyttöön uusi kanta-asiakasjärjestelmä. Asiakkaat saavat pisteitä kaikista asioinneistaan.
– Pistekertymillä voi lunastaa erilaisia etuja, Meriranta vinkkaa.

 


Arja Meriranta. Yrittäjä, estenomi, SKY-Cidesco -kosmetologi


Verna Laamanen. SKY-kosmetologi

p

Beautyzone Särkilahti

Hauenkoukku 3, 70700 Kuopio
puh. 0400 325 103
info@beautyzone.fi
www.beautyzone.fi
Myös Facebookissa
Instagramissa @beautyzonekuopio

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.