Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Best-Caravan uudistui

Autot, veneet ja moottoripyörät

Tervetuloa uudistuneeseen Best-Caravan -liikkeeseen. Kuvassa vas. Pauli Rönkkö, Erik Noronen, Matti Kivimäki, Olli Mölsä, Hannu Vartiainen, Jouni Jauhiainen sekä Reijo Jauhiainen.

Best-Caravanin Kuopion myymälä on uudistunut. Uuden ilmeen saaneista tiloista löytyy aiempaa laajempi valikoima uusia ajoneuvoja.

Olemme kasvattaneet erityisesti uusien ajoneuvojen varastomäärää. Asiakkaat pääsevätkin tutustumaan monipuolisesti erilaisiin pohjaratkaisuihin. Ulkoalueelta löytyy myös laaja valikoima käytettyjä matkailuvaunuja ja -autoja, Erik Noronen kertoo.
Syksyn ja talven aikana myös tarvikemyymälää kehitetään edelleen. Valikoimaa laajennetaan ja parannetaan.

Tuoreita kasvoja

Tilojen uusi, valoisa ilme ei jää huomaamatta liikkeeseen astuvalta asiakkaalta. Tilamuutosten lisäksi myös henkilökunnasta löytyy vanhojen tuttujen lisäksi tuoreita kasvoja. Toinen uusista tulokkaista on juuri Noronen, joka aloitti syksyllä toimipisteen esimiehenä. Myyntitiimi sai vahvistuksekseen myös Pauli Rönkön.
– Meillä on kasassa hyvä ja motivoitunut tiimi, jolta löytyy osaamista ja asiakaspalvelutaitoa kaikissa tilanteissa.
Ammattitaitoa löytyy myös huollon puolelta. Kokeneet huoltajat työskentelevät huippuolosuhteissa.
– Meillä on Pohjois-Savon parhaat huoltotilat. Edustamiemme merkkien lisäksi teemme kausihuollot myös muihin merkkeihin. Teemme kolarikustannuslaskelmat ja vauriokorjaukset kaikkiin merkkeihin.

Hyödynnä etu- ja
kanta-asiakkaan edut

Best-Caravanilla on käytössä alalla ainutlaatuinen, kaksitasoinen kanta-asiakasjärjestelmä, jonka edut kannattaa hyödyntää.
-Etuasiakkaaksemme voi liittyä kuka tahansa. Kaikista ostoista kertyy tilille kolme prosenttia bonusta. Lisäksi etukortilla saa etuja esimerkiksi Neste Oililta, Finnlinesilta ja Vianorilta.
Kanta-asiakkaaksi puolestaan liitytään ostamalla Best-Caravanilta joko uusi tai käytetty auto tai vaunu. Kanta-asiakkaalle ostot kerryttävät bonusta kahdeksan prosenttia. Hyvinkään, Kaarinan ja Kempeleen matkaparkeista löytyvät saunatilat, jotka ovat ilmaiseksi kanta-asiakkaiden käytettävissä. Kanta-asiakaskortilla pääsee myös kaikille ketjun pesukaduille virka-ajan ulkopuolella sekä viikonloppuisin.
– Kannattaa myös muistaa, että kun kanta-asiakas vaihtaa meillä ajoneuvon, välirahasta saa bonusta kolme prosenttia tai maksimissaan 500 euroa. Tämän rahan voi käyttää meillä mihin ostoihin tahansa, Best-Caravanilta muistutetaan.


Asiakkaat pääsevät tutustumaan entistä monipuolisempaan valikoimaan erilaisia matkailuautojen pohjaratkaisuja, Pauli Rönkkö (edessä) ja Erik Noronen lupaavat.

p
Best-Caravan

Miiluranta 1,
70800 Kuopio
Myynti ma – pe 9 – 17,
la 10 – 14
tai sopimuksen mukaan
Huolto ma – pe 8 – 16
puh. 010 832 4527
www.bestcaravan.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.