Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

BMW on autotekniikan edelläkävijä

Autot, veneet ja moottoripyörät

Marko Kantanen ja Tuulilasi-lehden testivoittaja BMW:n 1-sarja.

Hybridi-auto käyttää voimanlähteenään sekä sähkö- että polttomoottoria. Sähköauto saa käyttövoimansa ainoastaan akusta. Ne ladataan helposti niin kotona kuin matkan varrella hyväksytyillä latausasemilla. BMW tarjoaa molemmista vaihtoehdoista uusinta tekniikkaa edustavan malliston.

Laakkonen on Suomen suurin autojen vähittäismyyntiketju, joka edustaa 8 automerkkiä ja jolla on 25 täyden palvelun autotaloa eri puolilla Suomea. Kuopiossa Kallantieltä löytyvät Laakkosen kattavat palvelut ja huippuvalikoima BMW:n, Mazdan ja Opelin uutuuksia sekä runsas valikoima laadukkaita vaihtoautoja.

Uusinta tekniikkaa ja huippuominaisuuksia

Modernin autotekniikan hienoudet saadaan parhaiten asiakkaiden käyttöön, kun asiakaspalvelusta vastaa kuhunkin merkkiin keskittynyt alan ammattilainen. Tämä on Kallantien BMW-liikkeessä todellinen vahvuus ja kilpailuetu monimerkkiympäristöön verrattuna. Myyntipäällikkö Marko Kantasella on kokemusta autokaupasta lähes 34 vuoden ajalta. Kantanen kertoo, että tänä vuonna kiinnostus hybridi-autoja kohtaan on suorastaan räjähtänyt myös Kuopiossa. Siihen on nyt BMW:n uutuusmalleilla mukava vastata.
- BMW:llä on tuoreimmat akkupäivitykset hybridiautoissa. Ensimmäisen polven hyb-ridit tulivat markkinoille nelisen vuotta sitten, silloin toimintamatka sähköllä oli 20 – 30 kilometriä. Nyt uudella hybridi-BMW-mallistolla kantama on jo 40 – 80 kilometriä. Valikoima hybrideissä on jo todella monipuolinen eri tarpeisiin ja kokonaan sähköllä toimivat mallit lisäävät vähitellen osuuttaan nekin, Kantanen kertoo ja muistuttaa BMW:n malliston olevan myös bensiini- ja dieselmalleissa erittäin kilpailukykyinen.
- BMW tarjoaa ajamisen iloa, jota lisää osaltaan matkustamon huippuvarustus. Autoilija tietää enemmän oman ajopelin suorituskyvystä. BMW Connected -sovelluksella voi hallita autoa ja sen ilmastointilaitetta matkapuhelimella, lähettää osoitteita navigointiin ja olla ajan tasalla auton tarkasta sijainnista, huoltotarpeesta ja polttoaineen määrästä. Nyt on hyvä hetki tulla tutustumaan BMW:n uutuuksiin, Marko Kantanen toivottaa.

Luotettavaa laatua Laakkoselta

Kuopiolainen Eero Wetzell voidaan laskea merkkiuskollisten autoilijoiden ryhmään kuuluvaksi, uusin ajopeli on jo neljäs perättäinen BMW kahdenkymmenen vuoden aikana. Kokenut automies on tyytyväinen laatumerkin ja palvelevan autoliikkeen kokonaisuuteen.
- Pohdin pitkään siirtymistä suoraan sähköautokantaan, mutta tarkoin punnittuani päädyin kuitenkin hybridiin. Vaikka asunkin kaupungissa ja starttaan lämpimästä tallista, tulee ajoa paljon myös maakunnassa ja kauempanakin ja silloin uuden sukupolven hybridi-BMW on varma valinta. Valinta oli helppo perustaa faktoihin, aloitan hybridi-autoiluni varmalta pohjalta, Wetzell linjaa.
-Laakkosen kanssa minulla on pitkä asiakassuhde. Arvostan huollon osaavaa ja ripeää otetta, ajopelistäni pidetään huolta. Laakkosen väelle on aidosti tärkeää, että asiakkaan matka taittuu turvallisesti ja mukavasti.

Marko Kantanen ja Eero Wetzell tutustumassa hybridiautoilun saloihin. BMW:n tavoitteena on myydä ensi vuoden loppuun mennessä miljoona autoa, joissa on sähköinen voimanlähde. Vuoteen 2030 mennessä BMW aikoo myydä vähintään puolet autoistaan sähköisinä.

p
Laakkonen Kuopio

Kallantie 10 - 12, 70400 Kuopio
Automyynti
ma - pe 9 - 17, la 10 - 15
BMW puh. 010 309 6190
Mazda puh. 010 309 6180
Opel puh. 010 309 6155
Vaihtoautot puh. 010 309 6150
www.laakkonen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.