Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dieselajoneuvojen erikoisosaaja

Autot, veneet ja moottoripyörät

Meiltä löytyy kalusto kaikkien tärkeimpien diesel-tuotemerkkien vikojen korjaamiseen, Pasi Piekiäinen sanoo.

Atoy Dieselhuolto korjaa kaikkien dieselajoneuvojen ruiskutusjärjestelmät autoista veneisiin, kuorma-autoista työ-
koneisiin ja maansiirtokoneista traktoreihin. Perinteisten suuttimien ja syöttöpumppujen lisäksi Dieselhuollossa on mahdollista koestaa ja korjata myös pumppusuuttimet ja CommonRail- järjestelmät. Korjaamo palvelee niin yritys- kuin yksityisasiakkaita.

Dieselmoottorien pumppujen ja suuttimien korjaus vaatii erikoisammattitaitoa, ja sitä Atoylta löytyy.
– Henkilökunnallamme on kaikilla yli 20 vuoden kokemus dieselmoottoreista ja osaamista päivitetään koko ajan, Työnjohtaja Pasi Piekiäinen kertoo.

Huolto, korjaus ja testaus valvotuissa olosuhteissa

Dieselhuolto ei vastaa perinteistä mielikuvaa autokorjaamosta. Siisteys ja laboratoriomaiset olosuhteet ovat välttämättömät, jotta herkkiin laitteisiin ei mene epäpuhtauksia. Dieselpenkkejä löytyy monia erilaisia. Eri valmistajien laitteistot poikkeavat toisistaan, ja Atoylla on monipuolinen kalusto kaikkien tärkeimpien merkkien vikojen korjaamiseen.
Atoy Dieselhuolto edustaa Bosch-, Delphi-, Denso- ja VDO -tuotemerkkejä ja on näiden kaikkien tuotemerkkien huoltopiste ja ainoa virallinen Denso-testaus-korjauspiste Pohjoismaissa. Näillä kansainvälisillä huippumerkeillä on pitkä lista laatutekijöistä, joita kontrolloidaan jatkuvasti.
Dieselmoottoreiden omistajat tietävätkin, mistä löytyvät alan todelliset huippuosaajat. Tapana on, että jos vikaa ei muualla osata korjata, ohjataan heidät Atoy Dieselhuoltoon.

Veneet vesille

Piekiäinen muistuttaa, että nyt on juuri oikea aika valmistautua veneilykauteen ja huollattaa valmiiksi veneiden diesel-laitteet, pumput ja suuttimet, jotta kaikki on kunnossa kun jäät lähtevät.

Pidetään pyörät pyörimässä

Autohuolto on pohjimmiltaan asiakaspalvelua. Asiakkaan on pystyttävä luottamaan autohuoltoon ja sen asiantuntemukseen. Atoy Powerin Kuopion-yksiköiden jälkimarkkinointipäällikkö Arto Vartiainen tietää, että asiakkaita on kuunneltava herkällä korvalla ja heille on myös kerrottava auton huollosta avoimesti.
– Meillä kaikki tilatut työt kirjataan ylös. Asiakasta pidetään korjauksen ajan tietoisena siitä, miten hommat etenevät. Ja mikä on tarkeintä: muutoksista informoidaan välittömästi.
Luottamusta rakentaa myös se, että korjaukset tehdään laadukkaasti mutta mahdollisimman kustannustehokkaasti. Atoyn toimipisteiden prosessit on viilattu sellaisiksi, että hommat hoituvat mukavasti ja ajallaan.
– Me pidämme asiakkaan kaluston pyörät pyörimässä ja meidän tehtävä on lyödä lisää löylyä ja pitää pajalla positiivinen mylläkkä päällä, Vartiainen sanoo.
Arto Vartiainen vetää Atoyn Rekkahuoltoa, Dieselhuoltoa ja Autohuoltoa Kuopiossa. Hänellä on yli 20 vuoden työkokemus huoltopäällikön tehtävistä nelipyöräisten parissa. Tutuiksi ovat tulleet niin henkilö- paketti- ja kuorma-autot kuin metsä- ja maanrakennuskoneetkin.

p
Atoy Kuopio Dieselhuolto

Hakalahdentie 13, 70460 Kuopio
puh. 010 232 8503
ma – pe 8 – 16
dieselhuolto.kuopio@atoy.fi
www.atoydieselhuolto.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.