Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dieselhuollon virallinen erikoisosaaja

Autot, veneet ja moottoripyörät, Korjaukset ja huollot

Huollamme, korjaamme ja testaamme dieselmoottoreiden komponentit alan uusinta tekniikkaa käyttäen, Kaj Husso kertoo.

Monipuolisen ja alan viimeisintä tekniikkaa edustavan laitteiston avulla Atoy Dieselhuolto Kuopion Kelloniemessä pystyy testaamaan ja korjaamaan erittäin suuren osan markkinoilla olevista dieselruiskutusjärjestelmistä ja komponenteista.

Kuopion Kelloniemestä löytyy todellinen dieselmoottoreita käyttävien koneiden erikoisasiantuntija. Atoy Dieselhuolto palvelee niin yrityksiä kuin yksityisiäkin samaan tapaan, työn sekä varaosien sekä testauksen ja koestuksen laadusta tinkimättä.
Korjaamopäällikkö Kaj Husso kertoo että diesellaitteita korjataan nykyään yhä enemmän ja vieläpä todella laadukkaasti. Huollon ja korjauksen käyttämät laitteet ovat modernia tekniikkaa edustavien moottoreiden mukaisia.
– Olemme tehneet laatutyötä alalla jo neljännesvuosisadan. Talossa on todella pitkän linjan dieselosaamista, mutta kaikki päivittävät osaamistaan jatkuvasti ja oppia haetaan myös kansainvälisistä koulutuksista. Työmme laatua myös tarkkaillaan jatkuvasti muualtakin kuin asiakaspuolelta. Atoy Dieselhuolto edustaa Bosch-, Delphi-, Denso- ja VDO -tuotemerkkejä ja on näiden kaikkien tuotemerkkien huoltopiste ja ainoa virallinen Denso -testaus-korjauspiste pohjoismaissa. Näillä kansainvälisillä huippumerkeillä on pitkä lista laatutekijöistä, joita kontrolloidaan jatkuvasti, Husso kertoo.

Huollot kaikenkokoisille dieselkoneille

Veneilijät ja työkoneiden omistajat sekä yksityisautoilijat ovat hekin löytäneet erikoisosaajien palvelut. Atoy Dieselhuolto palvelee kaikkia, joiden laitteet käyttävät dieselmoottoria.
– Olemme myös veneilijöille helposti tavoitettavissa, huolto sijaitsee Kelloniemessä Kallaveden rannalla. Työkoneiden osuus töissämme on huomattava, silti emme ole erikoistuneet pelkästään raskaan kaluston huoltoon. Henkilöauton dieselpulmat ratkaistaan yhtä lailla. Vahvuutemme on monipuolinen ja nopea palvelu, moni dieselmoottori tarvitaan kuntoon ja töihin mahdollisimman nopeasti, Kaj Husso linjaa.

p
Atoy Dieselhuolto

Hakalahdentie 13, 70460 Kuopio
puh. 010 232 8503
ma – pe 8 – 16
dieselhuolto.kuopio@atoy.fi
www.atoydieselhuolto.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.