Ostaisitko näiltä miehiltä pipon? Kyllä! Jouni Heikkinen ja Petri Korhonen tekevät kauppaa personoiduilla laatutuotteilla, huumoria unohtamatta.

Vuodesta 1989 painotuotteiden valmistukseen erikoistunut Kuopion Kortti-Piste on tunnettu jo kauan myös nimellä joupet.com, joka palvelee monipuolisesti yrityksiä. Joupetkauppa.com puolestaan tarjoaa koko ajan laajentuvan tuotevalikoiman yksityisille, tekstiileistä kalentereihin ja erilaisiin fanituotteisiin.

Personoidut nimikkotuotteet

Yrittäjät Jouni Heikkinen ja Petri Korhonen panostavat monipuoliseen valikoimaan, laatutuotteisiin ja luovuudella höystettyyn joustavaan palveluun. Jokaisella vuodenajalla on omat sesonkituotteensa, niin syksylläkin.
– Meiltä löytyy pipoja joka lähtöön aerodynaamisesta mallista muodikkaisiin tupsumyssyihin. Pipon kruunaa oman mallin mukainen kudonta. Urheiluseurat, faniporukat ja yritykset saavat meiltä juuri halutunlaiset tuotteet, ja mikäpä estää vaikka sukuseuraa käyttämästä omaa nimikkopipoa. Pipo on nyt muotia ja vanhaa sanontaa mukaillen, meiltä se löytyy, Jouni ja Petri lupaavat.

Kalenterit kuntoon ja visiitti verkkokauppaan

Päivät, viikot ja kuukaudetkin saadaan järjestykseen ja verkkokauppa on modernia, sujuvaa ostosten tekoa.
– Kalenterivalikoimamme on melkoinen ja sopiva tuote löytyy niin seinälle, pöydälle kuin taskuunkin. Tuotteisiimme voi tutustua ja myös suunnitella kanssamme uusia tässä paikan päällä, mutta verkkokauppa lisää koko ajan osuuttaan. Tervetuloa käymään tai vierailemaan verkkokaupassamme, molemmissa palvelu pelaa ja toimitusajat ovat rivakoita, Jouni ja Petri lupaavat.

p

joupet.com/Kuopion Kortti-Piste
Lemminkäisenkatu 1
70500 Kuopio
ma – pe 8 – 16, sopimuksen mukaan
puh. 017 263 3335
joupet@joupet.com
www.joupet.com
www.joupetkauppa.com