Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Elä hättäele – taksi tulloo!

Erikoisliikkeet, Kuljetus- ja varastointi

Tero Savolainen juo rauhassa kahvit ja lukee lehden ennen lähtöä. Kas, taksipa tulikin jo kun se tuli tilattua ilman lisämaksua ennakkoon.

VieVie-taksien ajanmukainen kalusto, ammattitaitoiset ja kokeneet kuljettajat ja sekä entistä helpommat tavat tilata taksi takaavat, että kyyti tulee ja hinta on aina oikea. Nyt ennakkotilauskin tapahtuu ilman lisämaksua – ”kyyti on oottamassa iliman hermoelemata.”

Tärkeä työmatka alkaa huomenna ja lentokentällä on oltava viimeistään kello kuusi aamulla. Mahtaakohan aamulla saada taksia siihen aikaan? Mikä on kun uni ei tahdo tulla…?
Tuttuja ajatuksia monelle taksiasiakkaalle, mutta hermoilulle on nyt syytä jättää hyvästit. Aikaisemmin taksin ennakkotilauksella oli useamman euron varausmaksu, mutta nyt sitä ei enää ole käytössä. Ennakkotilaus on suositeltava ja joustava vaihtoehto niin asiakkaan kuin kuljettajankin kannalta.

Ennakkotilauksella rentoutta starttiin

Yrittäjä Jukka Kuiri opastaa kuinka kannattaa toimia. Ennakkotilaus on suositeltavaa tehdä hyvissä ajoin heti kun oma aikataulu on selvillä. Ennakkotilauksen voi tehdä soittamalla, sovelluksella tai kotisivujen kautta. Olipa tilausmuoto mikä tahansa asiakas pääsee reaaliaikaisesti seuraamaan taksin saapumista älypuhelimen näytöltä. Ennakkotilaus on tehtävä viimeistään tunti ennen noutoaikaa.
– Kun tilaus on käsitelty, asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeroon tulee tekstiviestilinkki, josta voi tarkistaa tilauksensa tiedot ja seurata auton saapumista reaaliajassa. Sovelluksella tilattaessa seuraaminen tapahtuu sovelluksen kautta ilman erillisiä linkkejä. Kadun varressa ei siis tarvitse tepastella syysviimassa nappaskengässä, vaan senkin ajan voi nauttia vaikka aamukahvia sisällä ja seurata kyydin lähestymistä älypuhelimen näytöltä, Kuiri neuvoo ja muistuttaa että 5 – 8 hengen tilaukset ovat ensisijaisesti tilataksitilauksia. Tilataksi korvataan kahdella henkilöautolla vain siinä tapauksessa, ettei tilataksia ole vapaana.

Sama sovellus koko matkalle

Tero Savolainen työskentelee IT-alalla asiantuntijatehtävissä ja työ vaatii säännöllisesti matkustamista Kuopion ja Helsingin välillä. Aamun varhaiset ja illan myöhäiset matkustustunnit ovat tehneet Savolaisesta aktiivisen taksiasiakkaan.
– Lentomatkoja kertyy vuositasolla viitisenkymmentä ja taksia käytän keskimääräistä enemmän. Tähän on selvä syy, ennakkovaraus varmistaa startin ja myös mobiilisovellus on erinomainen reaaliaikaisen seurantansa vuoksi. Mobiilisovellus on siinäkin mielessä kätevä, että kun tilaan sillä kyydin lentokentälle, voin Helsingin päässä jatkaa samalla Taksi-Helsingin sovelluksella ilman sen kummempia pohdintoja. Käytän nimenomaan äppiä eli tilausnumeroon soittaminen on osaltani jäänyt, Savolainen kertoo sovelluksen työkäytöstä ja muistuttaa sen eduista myös vapaa-aikana.
– Sovellus on pätevä Kuopiossa ja Helsingissä, mutta toimii loistavasti myös vaikkapa Pori Jazzeilla. Jokainen tapahtumassa käynyt tietää, millaiset väkimäärät vaeltavat alueelta pääkonserttien jälkeen. Itse tilasin kyydin 0100 0700 -sovelluksella ja nimelläni varattu kyyti saapui nopeasti. Tällä sovelluksella kyyti järjestyy aina, olipa kyseessä työ tai vapaa-aika. Myös maksaminen käy kätevästi sen avulla ilman käteistä tai korttia. Kuski tietää kuka tilaa ja minne ja asiakkaana voin seurata taksin saapumista. Myös hinnan tiedän etukäteen, Savolainen kertoo 0100 0700-sovelluksen eduista.

Mobiilisovellus ja puhelinnumero on helppo muistaa, se on 0100 0700, Jukka Kuiri muistuttaa.

p
VieVie Sinut Oy

0100 0700
(2,76 € /puh. +0,35 €/ min)
info@vievie.fi
www.vievie.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.