Tervetuloa laivaan! Hotellilaiva Wuoksella vietät juhlat, jotka jäävät mieleen, Iitu Apell ja Ismo Apell muistuttavat.

Kuopion satamasta löytyvä Hotellilaiva Wuoksi palvelee sekä majoitusta kaipaavia matkailijoita että yksityistilaisuuksien viettäjiä. Tarvittaessa Hotellilaiva palvelee niin juhlatilana kuin vieraiden yösijanakin.

Kuopion kotisatamaan viime syksynä ankkuroitunut Hotellilaiva Wuoksi tarjoaa tasokasta ja kohtuuhintaista majoitusta taatusti mieleenpainuvassa miljöössä sekä aivan keskustan ja sataman palveluiden ytimessä. Laivalla on hyttejä 21 ja petipaikkoja kaikkiaan 49.
– Wuoksella yhdistyvät hostellin helppous, kodinomainen rentous sekä hotellitason palvelut. Meillä on Kuopion hotelleista parhaimmat booking.com asiakastyytyväisyyspisteet 8.8 arvosanalla ”loistava”, Ismo Apell kertoo.

Ikimuistoinen yksityistilaisuus laivalla

Hotellitoiminnan lisäksi Wuoksi toimii myös juhlien ja yksityistilaisuuksien pitopaikkana. Laivalla järjestetään esimerkiksi perhejuhlia, syntymäpäiviä, yritysjuhlia ja tyhypäiviä sekä muita yksityistilaisuuksia, jotka räätälöidään toiveiden mukaan.
– Laivan ravintolatila buffet-ruokailuineen on noin 35 henkilölle. Lisäksi kannen aurinkoterassi on myös käytössä, joten yhteensä laivalle mahtuu 60 henkilöä kerralla juhlimaan, Iitu Apell lisää.
Hotellihuoneitten lisäksi terassia onkin kevään aikana remontoitu ja se odottaa entistä viihtyisämpänä kauniista kesäpäivästä ja -maisemista nautiskelijoita. Mikä parasta, vieraille ei tarvitse etsiä erikseen majoitusta, sillä se löytyy saman katon alta ja tilaisuus saa jatkua omassa rauhassa ilman siirtymiä paikasta toiseen.
Hotellilaiva Wuoksessa järjestettävään yksityistilaisuuteen voi tarvittaessa tuoda myös omat juomat mukaan.
– Olemme ensimmäinen hotelli Suomessa, joka on saanut tällaisen Valviran päätöksen. Pystymme siis nyt palvelemaan entistä monipuolisemmin ja joustavammin juhlien ja yksityistilaisuuksien järjestäjiä. Otahan yhteyttä, niin suunnitellaan sopiva ratkaisu juuri sinun juhlillesi, Apellit kehottavat.

p

Hotellilaiva Wuoksi
Kuopion matkustajasatama, Koljonniemenkatu 1a
Vastaanotto, huone- ja juhlavaraukset
Puhelinpalvelu klo 9 – 18
puh. 0400 720 600
hotelliwuoksi@gmail.com
info@wuoksi.fi
Myös Facebookissa