Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Erikoishammasteknikon palvelut ja laatutaidetta

Apteekit, terveys ja kauneus

Erikoishammasteknikko Satu Koskela ja taiteilija Juha Vehviläinen ovat yhdistäneet vahvuutensa Torikadulla. Juhan taide luo erikoishammasteknikon vastaanotolle aivan oman, kodikkaan tunnelmansa.

Erikoishammasteknikko Satu Koskela on työskennellyt erikoishammasteknikkona neljätoista vuotta. Kuusi vuotta Koskelan palvelut ovat olleet tarjolla omalla vastaanotolla, joka keväällä siirtyi aivan Kuopion ydinkeskustaan osoitteeseen Torikatu 18. Sata metriä Kuopion torilta Sokoksen läpi länteen on helppo saapumisohje.
Haasteellisen kevään jälkeen palvelut on sovitettu tarkoin kaikkia turvaohjeita noudattaviksi.
– Vastaanottoajat olen sovitellut tietoisesti väljän aikataulun puitteisiin, vastaanotolla käydään ilman ylimääräisiä kontakteja. Tämä on erityisen tärkeää riskiryhmiin kuuluville asiakkailleni, joista huomattava osa on yli 70-vuotiaita, Koskela kertoo.

Viihtyisyyttä taiteella

Satu Koskelan uudet toimitilat ovat antaneet mahdollisuuden tuoda vastaanoton odotustiloissa esille myös taidetta. Taidemaalari Juha Vehviläisen tauluja on nähtävillä Torikadun tiloissa pysyvässä näyttelyssä, joka antaa oman sävynsä kauniisti sisustettuun ja valoisaan tilaan.
– Taulut ovat Satu Koskelan asiakkaiden lisäksi myös muiden kuopiolaisten ja heidän vieraidensa nähtävillä. Kiinnostuneille järjestyy joustavasti vaikka ilta-aikaan yksityinen tilausnäyttely, jossa kerron mielelläni töistäni, Vehviläinen lupaa.

p
Erikoishammasteknikko Satu Koskela

Torikatu 18
70110 Kuopio
puh. 044 553 3535
eht@satukoskela.fi
www.satukoskela.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.