Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Erikoishammasteknikon palvelut Vuorikadulta

Apteekit, terveys ja kauneus

Erikoishammasteknikko Veijo Filander, hammastekniikan perustutkintoa opiskeleva Nella Filander ja suuhygienisti Katariina Filander palvelevat Kuopion Tuomiokirkon naapurissa.

Proteettista hammashoitoa ja suuhygienistin palveluita tarjoava Filadent Oy on avannut toimipisteen nyt myös Kuopioon. Vuonna 2006 perustettu Filadent Oy tarjoaa asiakkailleen korkealaatuiset erikoishammasteknikon palvelut. Erikoishammasteknikko Veijo Filander kertoo monipuolisten palveluiden löytyvän nyt samasta yrityksestä Kuopion keskustasta.
- Valmistamme uudet kokoproteesit ja tarkastamme, korjaamme, huollamme sekä puhdistamme kaikentyyppiset irtoproteesit koulutettujen erikoisosaajien toimesta, vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Hammaslaboratorio palveluihin kuuluu kaikkien hammasteknisten töiden valmistus ja erikoisosaamistamme ovat oikomislaitteet. Myös omat hampaat pidetään kunnossa, suuhygienistin palvelut ovat tarjolla samassa paikassa.

Itäsuomalaista erikoisosaamista

Hammaspalvelu Filadent on itäsuomalainen perheyritys. Päätoimipiste sijaitsee Joensuussa ja Kuopion lisäksi se toimii myös, Juuassa ja Nurmeksessa.
Veijo Filander on valmistunut hammasteknikoksi Helsingistä ja erikoishammasteknikoksi Kuopiosta. Hän on työskennellyt hammasteknikkona Helsingissä, Iso-Britanniassa ja erikoishammasteknikkona Joensuussa vuodesta 2004, omalla vastaanotollaan vuodesta 2006.

p
Hammaspalvelu Filadent Oy

Vuorikatu 14, 70100 Kuopio
puh. 050 357 1111
filadent@filadent.fi
www.filadent.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.