Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Erikoisliikkeen pätevää palvelua ammattirakentajille

Rakentaminen ja remontointi

Kimmo Koskinen ja Jari Haring iltainventaarion äärellä. Kuopion Pultti on aidosti paikallinen ja oma varasto pidetään ajan tasalla. Pääsääntöisesti tarvitsemansa saa heti mukaan.

Jari Haring liittyi Kuopion Pultin tehoryhmään

Kuopion Pultti Oy on kiinnitys- ja rakennustarvikkeiden erikoisliike Kolmisopessa. Varastovalikoima paikan päällä Kuopiossa kattaa noin 15 000 nimikettä ja saman verran lisää tuotteita löytyy tilausvalikoimasta. Ammattitason työkalujen lisäksi Kuopion Pultista löytyvät huippulaatuiset jalkineet ja tekstiilit. Työvaatteet saa myös oman firman painatuksilla nopeasti ja joustavasti.

Aluejohtaja Kimmo Koskinen on ylpeä Kuopion Pultin todella laajasta valikoimasta. Yrityksen edustukseen kuuluvat kiinnitystarvikkeiden lisäksi muun muassa Boschin, Hitachin, Festoolin ja Pasloden sähkö- ja akkutyökalut, Soudalin ja Tremcon rakennuskemikaalit sekä Petzlin, Scottin ja Zeklerin henkilösuojaimet. Blåkläderin ja L.Bradorin työvaatteet, kotimaiset Jalas ja Sievi turva- ja työjalkineet sekä Guiden ja Tegeran työkäsineet ovat nekin valikoimissa ja niiden osuus kaupasta kasvaa koko ajan.
– Tänä päivänä panostetaan työturvallisuuteen ja myös käyttömukavuuteen aivan eri tavalla kuin takavuosina. Jalkineiden ja tekstiilien osuus näyttelee meidänkin myynnissämme jo merkittävää roolia, enää ei työmailla voi olla lenkkareissa ja vanhassa toppatakissa. Nykypäivän työvaatteet ja jalkineet ovat ottaneet monta urheilupuolen innovaatiota käyttöön, ja niinpä nämä varusteet ovat paitsi turvallisia ja kestäviä, myös todella mukavia yllä. Usein turvajalkinetta ei kadunmies enää turvajalkineeksi päälle päin tunnista, Koskinen vertaa.

Huippuvarusteet omin painatuksin

Kuopion Pultin monipuolinen valikoima ulottuu myös työvaatteiden yksilöintiin.
– Meiltä saa paitsi laatuluokan työvaatteet, myös painatukset niihin. Kun asiakkaan logo on meillä, saa personoidut tekstiilit meiltä mukaan vaikka odottaessaan. Luonnollisestikin painatukset ovat kestävää laatua eli kestävät työmaiden olosuhteet ja pesut. Kannattaa kysäistä lisää, painatukset suunnitellaan ja tehdään asiakkaan tarpeen mukaan, Koskinen lupaa.

Tehoryhmä tiivistyy

Kuopion Pultti tunnetaan laadukkaan valikoiman ja osaavan palvelun erikoisliikkeenä. Henkilökunnalla on toimialaltaan vuosikymmenien kokemus. Huhtikuun alussa ryhmään liittyy kuopiolaisille tuttu rakennustarvike- ja työkalukaupan ammattimies Jari Haring. Jarilla on kolmenkymmenen vuoden työkokemus alalta ja kuopiolaisille hän on tullut tutuksi alan johtavien kauppojen tiskien takaa. Leveästi hymyilevä mies ei pitkään nikottele vastatessaan kysymykseen: mikä heitti pidetyn kauppamiehen Kuopion Pultin palvelukseen?
– Täällä ammattilaiset myyvät ammattilaisille. Pätevä porukka tekee kauppaa vaativassa ammattirakentajien segmentissä ja tuotekatalogi on Kuopion Pultissa huippuluokkaa. Tästä siirrosta on Koskisen Kimmon kanssa keskusteltu vuosien saatossa jo aiemminkin. Nyt oli hyvä hetki lyödä kättä päälle ja käydä kaupantekoon Kolmisopessa. Eli tutuille terveisiä ja tervetuloa morjestamaan tänne Kuopion Pultille, Jari toivottaa.

p

Kuopion Pultti
Kolmisopentie 18 B
70780 KUOPIO
puh. 044 700 7580
ma – pe  06.30 – 16.30, la suljettu
kuopion.pultti@pulttiketju.fi
www.kuopionpultti.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.