Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ertec Oy on maanrakentajan luottokumppani

Rakentaminen ja remontointi

Erkki Pöyhösen asiantuntemus konekaupasta perustuu vuosikymmenien kokemukseen.

Ertec Trading Oy maahantuo, myy ja vuokraa käytettyjä maanrakennuskoneita. Yrityksen toiminta perustuu monipuoliseen valikoimaan ja rehtiin kaupantekoon. Tinkimätön asiantuntemus ja vuosikymmenien kokemus ovat edellytyksiä pitkäaikaisille asiakassuhteille.

Ertec Trading Oy on perustettu syksyllä 1997, jolloin Suomessa oli 90-luvun alun lamakauden pula asiallisista, käytetyistä rakennuskoneista. Ertec aloitti tuolloin käytettyjen rakennuskoneiden välityksen Saksasta Suomeen. Osa nykyisistä asiakkuuksista on alkanut jo tuolloin. 22 vuodessa on kuitenkin tapahtunut paljon ja myös Ertec on päivittänyt palveluitaan jatkuvasti.

Esihaku tehdään netissä

Yrityksen perustajalla Erkki Pöyhösellä on kokemusta kansainvälisestä kaupankäynnistä jo 1980-luvulta. 2000-luku on tuonut toimialalle omat haasteensa.
– Internet on mullistanut myös käytettyjen rakennuskoneiden kaupan. Asiakkaiden on tänä päivänä helppo vertailla tarjontaa ja hintoja eri puolilla Suomea ja Eurooppaa suoraan omilta kotikoneilta tai mobiililaitteilta. Kun minun puhelimeni soi, ollaan jo katsottu jotain konetta valmiiksi ja täällä paikan päällä voidaan kävellä suoraan etsityn koneen luo. Ani harvoin pihaan enää pyörähtää kukaan pelkästään huvikseen koneita katselemaan, Pöyhönen kertoo.

Vuokraus on järkevä vaihtoehto

Siirryttäessä 2010-luvulle on Ertec panostanut voimakkaasti myös rakennuskoneiden vuokraukseen. Ertecin vuokrakalustoon kuuluu erikokoisia kaivukoneita, pyöräkuormaajia, henkilönostimia ja muita rakennuskoneita. Tarvittaessa yritys voi vuokrata koneen mukaan myös kuskin. Kuopion Sorsasalon tilat mahdollistavat laajemman vuokraustoiminnan lisäksi koneiden kunnostukset, huollot, varustelut ja esittelyt.
– Usein vuokrakone toisella puolella Suomea on edullisempi ratkaisu kuin oman koneen kuljetus paikkakunnalta toiselle. Samoin varustelussa lisälaite voi olla hyvä vaihtoehto kokonaan uuden koneen hankinnalle. Meidän tehtävämme on pohtia nämä kysymykset asiakkaan kannalta toimivimpaan lopputulokseen, Erkki Pöyhönen linjaa.

p
Ertec Trading Oy

Virranniementie 8,
70420 Kuopio
puh. 017 550 9200
Konemyynti- ja vuokraus
040 067 1657
ertec@ertec.fi
www.ertec.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.