Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Etähoitoa lemmikeille 24/7

Eläimet

Useimmiten eläinlääkäri haluaa nähdä potilaan voidakseen antaa edes suuntaa-antavan hoitotarvearvion. LemmiHelpin luomalla etäyhteydellä tämä on yhtä lähellä kuin lähin älypuhelin.

LähiTapiola Savon lemmikkivakuutusasiakkaat voivat jatkossa asioida eläinlääkärillä mobiilisovelluksella, joka on asiakkaiden käytössä 24/7, vuoden jokaisena päivänä. LemmikkiHelppi-sovelluksessa eläinlääkäri tekee hoidontarpeen arvion ja antaa ohjeita kotihoitoon älypuhelimen välityksellä.

Kun eläinystävä alkaa oireilla, herää levottomuus nopeasti. Meneekö vaiva ohi itsestään vai onko syytä kiiruhtaa vastaanotolle jopa välittömästi? Monissa tapauksissa eläinlääkäri osaa ratkaista asian jo puhelimessa, mutta useimmiten potilas on syytä nähdä. Tätä hoidon alkuvaihetta helpottaa ja nopeuttaa LemmikkiHelppi. Se on mobiilisovellus, jonka avulla LähiTapiola Savon lemmikkivakuutusasiakkaat ovat saaneet huhtikuun alusta lähtien avun entistä joustavammin ja tarkemmin.

Hoitoa kustannustehokkaasti

Markkinointipäällikkö Kaisa Kajan kertoo uuden palvelun saaneen todella positiivisen vastaanoton. Lemmikeistä pidetään hyvää huolta ja hoitoon lähdetään nopeastikin. Nyt apua saa jopa aikaisempaa nopeammin ja edullisemmin.
– LemmikkiHelpin etäeläinlääkäripalvelussa ei ole omavastuuta, kustannukset pysyvät siis kurissa. Palvelun käyttö vähennetään suoraan lemmikin vakuutuksen enimmäiskorvausmäärästä, eikä asiakkaan tarvitse maksaa itse erikseen mitään. Tälle sovellukselle on ollut selkeä tilaus, koska asiakkaan etäisyys lähimpään eläinlääkäriin saattaa olla todella pitkä. Sovelluksen kautta palvelut ovat saatavilla tasavertaisemmin. Tämä istuu erinomaisesti LähiTapiola Savon arvomaailmaan, haluamme olla lähellä asiakasta ja hänen arkeaan, Kajan kertoo.

Etävastaanotto digitaalisesti

Asiakassovelluksen ohella LähiTapiolassa on kehitetty myös digitaalinen etähoidon työkalu eläinlääkäreille, jolla LemmikkiHelpin eläinlääkärit selvittävät vuorovaikutteisesti asiakkaan lemmikin terveyshuolia chatin tai videopuhelun avulla. Asiakkaalla on lisäksi käytössään digitaalinen oirearvio, joka opastaa käyttäjää ja korvaa perinteisen korvaushakemuksen kokonaan.

Maija Hännisen Nakki-kissa on jo 12-vuotias ja silloin tällöin tulee akuuttia asiaa eläinlääkärille.

LemmikkiHelppi-etälääkäripalvelu koirille ja kissoille

• Omaeläinklinikan eläinlääkärit ovat tavoitettavissa LemmikkiHelppi-palvelussa vuorokauden ympäri ilman ajanvarausta.
• Palvelu on käytettävissä LähiTapiola Savon, Pääkaupunkiseudun, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan ja Vellamon eläinlääkärikuluvakuutusasiakkailla.
• LemmikkiHelppi-etäeläinlääkäripalvelu toimii maksuttomalla iOS-mobiilisovelluksella.
• Eläinlääkäri selvittää lemmikkisi terveystilanteen ja ohjaa tarvittaessa jatkohoitoon LähiTapiolan kumppanien suorakorvausklinikalle tai -sairaalaan.
• LemmikkiHelpin etäeläinlääkäripalvelussa ei ole omavastuuta. Eläinlääkärin vastaanoton hinta on 32 euroa ma-la klo 7 – 23 ja 45 euroa sunnuntaisin sekä klo 23 – 7.
• Palvelun käyttö vähennetään suoraan lemmikkisi vakuutuksen enimmäiskorvausmäärästä, eikä asiakkaan tarvitse maksaa itse erikseen mitään.

 

p
LähiTapiola Savo

Puutarhakatu 6, 70300 Kuopio
puh. 017 684 4000
www.lahitapiola.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.