Galatassa herkullinen pizzabuffet

Ravintolapalvelut

Tervetuloa nautiskelemaan monipuolisesta buffetpöydästä, Mohamed toivottaa.

Ravintola Galata on nyt Pizza House Galata. Syyskuun alusta lähtien ravintolan tarjonta on muuttunut aiempaakin monipuolisemmaksi. Niin lounaalla kuin ilta-aikaan tarjolla on tuoreen, 15 eri lajiketta sisältävän, salaattipöydän lisäksi 4 – 6 erilaista pizzaa sekä vaihtuvat kana- ja kebabruoat. Lounashintaan kuuluu myös jälkiruokajäätelö.
– Buffetpöydästä saa syödä niin paljon kuin haluaa. Panostamme monipuoliseen tarjontaan sekä raaka-aineiden tuoreuteen. Taidolla ja hyvillä raaka-aineilla syntyy paras lopputulos, kertoo Mahmut Demir, joka on toiminut ravintola-alalla lähes 15 vuotta.

Nuoret ja lapsiperheet tervetulleita

Lounasta tarjoillaan klo 10.30 – 14.30 ja lounaan hinta on arkisin 9,50 euroa ja viikonloppuisin 10,50 euroa. Buffet jatkuu myös lounaan päätyttyä. Kello 15 jälkeen alkaa happy hour, jolloin ruokailija saa 0,33l juoman veloituksetta. Ruokalistalta löytyy pizzojen lisäksi myös muun muassa hampurilaisia ja kebabia.
– Lounaallamme on arkisin oma uskollinen kävijäkuntansa. Seuraavaksi toivomme, että nuoret ja lapsiperheet ottavat ravintolamme omakseen iltaisin ja viikonloppuisin. Meiltä löytyy lapsille myös leikkinurkkaus. Viihtyisään ja tilavaan ravintolaamme ovat kaikenikäiset asiakkaat tervetulleita!

p
Pizza House Galata

Savonkatu 17, 70110 Kuopio
ma – ti klo 10.30 – 21, la klo 11 – 22,
su 11 – 20
puh. 050 359 9359
galataravintola@gmail.com

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.