Hammaslääkäri Ari-Pekka Parviainen ja erikoishammaslääkäri Jussi Toskala ja ovat kuopiolaisille tuttuja hammashoidon ammattilaisia. ONNI hammas jatkoi Puijon hampaan perinteitä, nyt uusi nimi on Oral Hammaslääkärit.

ONNI hammas ja Oral Hammaslääkärit ovat yhdistyneet ja jatkavat toimintaansa Oral Hammaslääkärit -nimellä. Vastaanottotoiminta jatkuu Kuopiossa entisissä osoitteissa ja tuttu hoitohenkilökunta palvelee asiakkaita kaikissa kolmessa toimipisteessä.

ONNI Hammas -ketjun omistus siirtyi heinäkuussa Colosseum Dental Groupille (jäljempänä Colosseum), joka Suomessa omisti jo Oral Hammaslääkärit. Toiminta jatkuu Oral Hammaslääkärit -nimellä, jonka alla Kuopiossa toimii jatkossa kolme toimipistettä.
Colosseumin tavoitteena on rakentaa Suomen ja koko Euroopan paras hammaslääkäriketju. Kuopion hammaslääkäriasemilla ollaan motivoituneita luomaan uutta, entistä modernimpaa palvelukokonaisuutta.

Huippuosaajien keskittymä

ONNI hampaan vastaavana lääkärinä työskennellyt erikoishammaslääkäri Jussi Toskala toteaa yhdistymisen taustan olevan kannustava. Colosseum panostaa erikoisosaajien ammattitaitoon ja toimialan uusimpaan tekniikkaan, mikä näkyy myös Kuopiossa.
– Yhdistyminen tuo asiakkaidemme ulottuville laajan verkoston alan parasta osaamista. Molempien ketjujen huippuammattilaiset yhdessä ovat Kuopion alueen ehdotonta kärkeä edustava palvelukokonaisuus. Aito paikallisuus yhdistyy vahvoihin kansainvälisiin resursseihin ja Jacobs Foundation -hyväntekeväisyyssäätiön arvomaailmaan, Toskala kertoo.
Hammaslääkäri Ari-Pekka Parviainen on kokenut urallaan useita yritysfuusioita. Tällä kertaa tunnelmat ovat varsin erilaiset kuin aiempina kertoina.
– Tällä kertaa suuri ketju ei ole ostanut pienempää, vaan kahden toimijan vahvuudet laitetaan yhteen ja parinkymmenen ammattilaisen voimin ryhdytään Kuopiossa luomaan aivan uudenlaista konseptia.
Myös Oral Kuopio Keskusta ja pitkään Kuopiossa yrittäjänä toiminut hammaslääkäri Lasse Linkoneva ovat osa Kuopion Oralin osaajaverkostoa. Kolme toimipistettä Puijonkadun varrella aivan torin vieressä tarjoavat erikoisosaamista ja aidosti paikallista, hyvää palvelua monenlaisille asiakasryhmille.
Kansainvälisen omistuksen juontaminen Jacobs Foundation -säätiöön on sekin hieno asia, kyse ei ole todellakaan tavanomaisesta pääomasijoittajasta.

Laaja palveluvalikoima

Myös Sektorin toimitiloissa yhdistyminen ONNI hampaan kanssa innostaa ja motivoi. Erikoishammaslääkäri Sari Vuorenmies tervehtii ilolla uusia työkavereita, joista osa on ollut samassa työpaikassa aiemminkin.
– Esimerkiksi Ari-Pekka Parviainen on tuttu jo vuosien takaa, ja yhteistyö toimii takuuvarmasti nytkin. Jatkan hammaslääkärin työtäni hyvillä mielin, samoin opetustyö opetusklinikalla jatkuu vanhaan tapaan, Vuorenmies kertoo.
Palveluneuvoja Minna Kekäläinen kertoo uusien kuvioiden herättäneen henkilökunnassa innostusta. Kahden vahvan toimijan yhdistyminen on enemmän kuin osiensa summa.
– Pikkuhiljaa tutustumme toisiimme, hitsaudumme yhteen ja opimme hyödyntämään vahvuuksiamme entistä paremmin. ONNIn ja Oralin osaaminen tukee hyvin toisiaan. Suukirurgeja on molemmissa, parodontologia ja protetiikka ovat hallussa kuten myös purentafysiologia. Nämä vain esimerkkeinä laajasta palvelu- ja osaamisvalikoimasta. Olen aidosti ylpeä tästä isosta tiimistä, joka on kokoontunut Oral Hammaslääkärit -nimen alle.

Kansanterveyttä ja huipputeknologiaa

Aluejohtaja Seppo Risku näkee kahden vahvan ketjun yhdistymisellä olevan konkreettista merkitystä myös kansanterveydelle.
– Liian moni laiminlyö suun terveyttä ja lähtee hammaslääkäriin liian myöhään. Siksi panostamme vahvasti ennaltaehkäisevään hoitoon.
Suun terveydellä on kiistaton yhteys moniin yleissairauksiin. Terve suu on osa yleisterveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua. Nyt meillä on entistä paremmat edellytykset työskennellä myös kokonaisterveyden hyväksi, suun terveydenhoidon parhaiden osaajien voimin. Tarjolla on teknologisesti edistyksellistä hammashoitoa, tuomme näitä palveluita kaikkien ulottuville. Huippuluokan osaamisella voimme rakentaa yhdessä Suomen ja Euroopan johtavan hammaslääkäriketjun – uuden Oralin, Risku linjaa.

Palveluneuvoja Minna Kekäläinen ja erikoishammaslääkäri Sari Vuorenmies ovat innoissaan laajentuvasta palveluvalikoimasta ja uudesta työtiimistä.

p

ORAL HAMMASLÄÄKÄRIT

Kuopio, Keskusta
Puijonkatu 22 B, 5. krs
70100 Kuopio
vastaanotto 010 400 3250
Sähköposti kuopio.keskusta@oral.fi

Kuopio, Puijo
Puijonkatu 31
70100 Kuopio
puh. 017 264 4600

Kuopio, Sektori
Puijonkatu 23
70100 Kuopio
ajanvaraus 010 400 3400
toimipiste 010 400 3490
kuopio@oral.fi