Häme on uusi, kokonaan Suomessa valmistettu koiranruoka. Hankkijan eläinruoka- ja tarvikevalikoimat ovat laadukkaat ja monipuoliset, Arja Rajala ja Pasi Korhonen kertovat. Australianterrierit Rocky ja Piko ovat samaa mieltä.

Hankkijan harraste-eläinosaston ruoka- ja tarviketuotteissa on hintalaatusuhde kohdillaan. Myös asiantunteva palvelu kerää kiitosta asiakkailta.

Hankkijan Toivalan liikkeestä löytyvät laajat valikoimat erilaisia ruokia ja tarvikkeita niin koirille, kissoille, kaneille, jyrsijöille kuin hevosille ja kanoillekin.
– Tuotteisiimme kuuluvat esimerkiksi ruoat, hoitovälineet- ja tarvikkeet, kissanhiekat, lelut sekä eläinten kopit ja kodit, Arja Rajala kertoo.
Tämän syksyn uutuustuote on Häme, ensimmäinen kokonaan Suomessa valmistettu koiranruoka. Hankkija panostaa koiranruokiin myös omilla, Suomen Rehun tuotesarjoilla. Jahti&Vahti-tuotesarja on Suomen myydyin koiranruokasarja ja tuoteperhe kattaa myös hihnat, tarvikkeet ja lisäaineet.
– Jahti&Vahti on erityisen suosittu käyttökoirilla, kuten metsästys-, poliisi- ja rajavartiolaitoksen koirilla. Ruoka on edullista, mutta erittäin laadukasta. Käyttökoirien omistajat suosivat myös Puhti-ruokaa, joka on edullinen, erittäin energiapitoinen koiranruoka. Sitä myydään Lapin valjakkokoirille rekkalavoittain ja tuote on otettu erittäin hyvin vastaan myös täällä meillä, myymäläpäällikkö Pasi Korhonen kertoo.

Tarvikkeet talleille ja kanaloihin

Hankkijan uudesta Viva-tuotesarjasta löytyy tuotteita niin eläimille ja ihmisille, kuten pihkavoide, haavasuihke, korvahuuhde ja lypsyvoide.
Hevostarvikeosastolta löytyvät muun muassa loimet, ratsastustarvikkeet ja -vaatteet. Rac1ng on Suomen Rehun hevosten ruokatuotesarja. Se on ollut markkinajohtaja Suomessa jo 20 vuotta. Myös Supreme Horse care -tuotteet ovat Hankkijan omia, hinta-laatusuhteeltaan optimaalisia tuotteita. Hevospuolella syksyn uutuus on Strohfelder olkikuivikerouhe.
Myöskään kanoja ei ole unohdettu ja kotikanalat ovatkin nykyään kovin suosittuja.
– Myymme ruoat, kuivikkeet, juoma- ja ruoka-astiat ja muut tarvikkeet myös kanoille. Henkilökuntamme auttaa kaikissa eläinten tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.
Hankkija on kuulu hyvästä palvelustaan.
– Kunnia-asiamme on, että meiltä löytyy asiantuntemusta kaikilta osastoiltamme, Korhonen muistuttaa.

p

Hankkija Oy
Takojantie 3, 70900 Toivala
ma – pe 8 – 17, la 9 – 14
puh. 010 768 3860
pasi.korhonen@hankkija.fi
www.hankkija.fi
Myös Facebookissa