Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hartikainen on asiakaspalvelun edelläkävijä

Autot, veneet ja moottoripyörät

Varaosat, huolto ja vauriokorjaamo palvelevat nyt uusissa tiloissa autoliikkeen junaradan puoleisessa päässä. Vasemmalta Markku Moilanen ja edessä Kai Kärkkäinen, Jesse Voutilainen, Noora Lehvola, Anna Pitkänen sekä Vesa Korhonen. Takana seisomassa Marko Immonen, Jouni Vesterinen, Miska Siivonen ja Mikko Pitkänen,
Ville Hyttinen, Teija Ketolainen sekä Jere Voutilainen.

Kolmisopen kauppakeskittymässä palveleva Autotalo Hartikainen tarjoaa kaikki autoilijan palvelut. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta panostaa vahvasti asiakaspalvelun kehittämiseen entistäkin paremmaksi. Hartikaisen kattavaan merkkiedustukseen kuuluvat Mercedes-Benz, Honda, Peugeot, Citroën, Mitsubishi, Hyundai ja Suzuki.

E. Hartikainen Oy:n Kuopion autotalojohtaja Markku Moilanen ei epäröi vastatessaan kysymykseen autotalon menestyksen elementeistä. Taloudellisesti haastavina aikoina Hartikainen on kasvattanut markkinaosuuttaan ja lisää henkilökuntaa on rekrytoitu myös kuluvana vuonna. Suunta on vahvasti ylös- ja eteenpäin.
– Kahden viime vuoden aikana tiimiin on tullut lisää väkeä yli neljännes. Joukossa on kokeneita autoalan ammattilaisia kuin myös tulevaisuuden kovia tekijöitä. Meillä on kasassa toimiva ryhmä, jolla on hyvät valmiudet edelleen kehittää asiakaspalveluamme, jolla kykenemme erottumaan eduksemme. Nyt myös tilaratkaisut tukevat yhä parempaa asiakaspalvelua. Huollon ja varaosamyynnin palvelupisteet ovat tätä aikaa vuoronumeroineen ja myös vauriokorjaamo on samassa tiskissä. Näiden palveluiden keskitetty kokonaisuus on saanut aivan oman, rauhallisemman alueensa liiketilamme itälaidalta. Huollon päässä on nyt hulppeat parkkitilat ja oma sisäänkäynti, Moilanen kertoo.

Täsmähuoltoa ja oheistuotteita

Varaosapäällikkö Jyrki Hakala on tyytyväinen uusiin tilaratkaisuihin. Hän on ollut Autotalo Hartikaisen palveluksessa samalla tontilla alusta lähtien eli jo vuodesta 2005.
– Varaosaa tarvitaan kaikenikäisiin autoihin. Mitä enemmän autolle tulee ikää, sitä enemmän korostuu autolle tehdyn työn laatu ja huollossa käytetyt varaosat. 6-vuotiaille ja vanhemmille autoille tarkoitetun kattavan ja edullisen Eco-merkkihuolto-ohjelman ansiosta auton käyttökunto sekä ajoturvallisuus säilyvät mahdollisimman hyvinä mahdollisimman pitkään. Uudemmissa autoissa varaosat ja varustelu vaihtelevat jopa saman merkin ja mallin eri versioissa, joten valikoimaa täytyy olla. Yhä tärkeämmässä roolissa ovat myös Collection-tuotteet, eli merkkikohtaiset oheistuotteet tyylikkäistä päähineistä muihin asusteisiin ja pienempään tavaraan. Nyt tämäkin puoli on näyttävästi ja selkeästi esillä uusissa tiloissa, Hakala kertoo ja muistuttaa syksyn rengassesongista, jolloin Hartikaisen rengashotelli palvelee 400 rengasasiakasta.

Yksilöllistä palvelua

Huoltopäällikkö Kai Kärkkäinen painottaa jälkimarkkinoinnin osuutta asiakaspalvelussa. Kun asiakas on tehnyt autokaupat Hartikaisella, hänestä ja ajoneuvosta pidetään senkin jälkeen hyvää huolta. Matkan on jatkuttava ongelmitta.
– Meidän vastuullamme on auton koko elinkaari ostohetkestä seuraavaan kauppaan ja taas sama uudestaan. Se sisältää todella paljon varaosista huoltoon ja korikorjaukseen, kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Asiakastyytyväisyys ansaitaan jokaisen asiakkaan kohdalla erikseen ja tähän monivaiheiseen prosessiin panostamme vahvasti edelleen. Nyt tehdyt uudistukset ovat osa laajaa palvelukokonaisuutta, mikä tekee Hartikaisesta juuri sen autotalon, missä asiakas saa aina nopeasti ja joustavasti tarvitsemansa palvelut ja tuntee aina itsensä tervetulleeksi, Kärkkäinen linjaa.

Hyundai on vahvassa nousussa

Hyundai Motor Company perustettiin vuonna 1967 ja tällä hetkellä se on maailman viidenneksi suurin autovalmistaja. Hyundai on myös Autotalo Hartikaisen valikoimissa yhä kasvavan kiinnostuksen kohteena. Merkin myynti on vuodessa kasvanut peräti 200 prosenttia. Automyyjä Jouni Vesterinen kertoo Hyundain menestykselle löytyvän selvät perusteet. Seitsemän vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta on kova valtti ja takaa sekä huolettomat kilometrit että hyvän vaihtoarvon. Hyundai on myös autoliikkeelle vaikkapa neljän vuoden vanhana haluttu vaihdokki, huolletulla autolla on vielä kolme vuotta takuuta jäljellä.
– Toiseksi mallisto on todella laaja pienistä kaupunkiautoista isoihin citymaastureihin. Sähköautot kasvattavat koko ajan osuuttaan ja niissä Hyundai tarjoaa kaikki uusimmat vaihtoehdot hybridistä ladattavaan ja kokonaan sähköisiin malleihin. Kompakti perheauto osin tai kokonaan sähkökäyttöisenä ja automaattivaihteistolla on nyt yhä useamman valinta ja tämä näkyy myös Hartikaisella. Tarjoamme mielellämme Hyundain monipuolisen valikoiman ja kattavat palvelut, tervetuloa tutustumaan syksyn uutuusmalleihin, Vesterinen toivottaa.


Jouni Vesterinen ja edustava Hyundai Kona.

p
Autotalo Hartikainen
Kuopio

Neulalammentie 4, 70780 Kuopio
Automyynti
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
puh 040 033 1155
www.hartikainen.com
huollon ajanvaraus
Mercedes-Benz puh. 0400 332 255
Muut merkit puh. 0400 205 533
ma – pe 7.30 – 17
la suljettu
varaosamyynti
puh. 0400 332 288
ma – pe 7.30 – 17
la suljettu.
vauriokorjaamo
puh. 0400 202 677
ma – pe 8 – 17
la suljettu
www.hartikainen.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.