Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Helposti lähestyttävää asianajopalvelua

Asiantuntijapalvelut

Asianajotoimisto Ari Keski-Orvolan perinteikäs toimisto tunnetaan helposta lähestyttävyydestään sekä asiantuntevasta henkilökunnastaan. Edessä: asianajajat Arttu Keski-Orvola ja Emilia Vuolle. Takana: asianajosihteeri Kirsi Tiihonen ja toimistopäällikkö Heidi Klubb-Westerinen.

Asianajotoimisto Ari Keski-Orvola on sekä pitkät perinteet omaava että ajan hermolla oleva asianajotoimisto, joka palvelee monipuolisesti erilaisissa lainopillisissa kysymyksissä.

Asianajotoimisto perustettiin Ari Keski-Orvolan toimesta 35 vuotta sitten, ja kyseessä onkin yksi Kuopion vanhimmista, edelleen toimivista asianajotoimistoista. Perinteikäs toimisto tunnetaan erityisesti helposta lähestyttävyydestään sekä asiantuntevasta henkilökunnastaan.
– Asianajajillamme on monipuolinen kokemus eri oikeudenaloista ja toimistohenkilökuntamme on myös poikkeuksellisen kokenutta ja ammattitaitoista. Samalla pidämme huolta siitä, että kouluttaudumme jatkuvasti pysyäksemme nuorekkaana ja ajan hengessä mukana, asianajaja Arttu Keski-Orvola kertoo.
Hän toivoo, että yhteydenottoa asianajotoimistoon ei arkailtaisi turhaan. Ennakointi kannattaa.
– Ensimmäisellä yhteydenotolla selvitetään aina ensin asiakkaan tilanne, ja se kuinka mahdollisesti voimme asiassa palvella, tai onko joku muu väylä parempi. Joskus ongelma saattaakin ratketa jo yhdellä puhelinsoitolla.

Yrittäjä, oletko varautunut elämän yllätyksiin?

Asianajotoimisto palvelee niin yksityishenkilöitä kuin yritysasiakkaitakin. Asianajaja, varatuomari Emilia Vuolle muistuttaa, että yrittäjien olisi hyvä varautua erilaisiin elämäntilanteisiin.
– Kuinka käy yritykselle, jos yrittäjä sairastuu tai kuolee yllättäen? Entä mitä tapahtuu avioeron yhteydessä? Näitä on hyvä pohtia ja varautua jo ennalta.
Asianajotoimisto Ari Keski-Orvolasta löytyy asiantunteva apu esimerkiksi testamentin, avioehdon, edunvalvontavaltuutuksen tai perinnönjakosopimuksen laadintaan.
– Palvelemme luottamuksella myös avioero- ja lapsiasioissa, Vuolle muistuttaa.

p
Asianajotoimisto Ari Keski-Orvola

Vuorikatu 44, 70100 Kuopio
ma – pe 8.30 – 15.30, sopimuksen mukaan
puh. 017 261 4444
asianajotsto@keski-orvola.fi
www.keski-orvola.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.