Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Helppo muutto kokonaispakettina

Kuljetus- ja varastointi, Rakentaminen ja remontointi

Joonas Vartiainen ja muuttotiimin kattava varustus. Muuttolaatikot, nokkakärryt, auton ja peräkärryn saa samasta paikasta mistä helpon varastoinninkin.

Muuttaminen on useimmiten työlästä puuhaa. Erityisesti, jos se tapahtuu kolmiovisella pikkuautolla, pahvilaatikoilla ja muovipusseilla isommasta asunnosta pienempään ja tavaraa on paljon. Savon Varastovuokraus tarjoaa muuttotuskaan pätevän helpotuksen.

Oiva vaihtoehto säilytystilaksi esimerkiksi muuton tai remontin yhteydessä on pienvarasto. Savon Varastovuokraus tarjoaa lämmintä ja turvallista varastotilaa sekä tilapäiseen että pitempiaikaiseen käyttöön. Varastotila on myös osa helpomman ja sujuvamman muuton kokonaisuutta.

Varastointi helpottaa muuttopaineita

Savon Varastovuokraukselta ja Savon Vuokrapisteeltä löytyvät jämäkät, pinottavat muuttolaatikot ja niiden siirtelyä jouduttavat nokkakärryt.
– Kuljetuskalustoa löytyy tarpeen mukaan pakettiautosta yhteistyökumppaneidemme isoihin kuorma-autoihin. Muutettavan tavaran määrä ja laatu ei ole ongelma. Jos ei joistakin tavaroista ole varma lähtevätkö ne uuteen kotiin, kirpparille vai minne, kannattaa ne tuoda sopivan kokoiseen varastoon mietinnän ajaksi tai vaikka pidemmäksikin aikaa. Uusi koti on nopeammin asumisvalmiina, kun ne lukemattomat laatikkopinot puuttuvat. Näin muuttoon saadaan pelivaraa ja uuden kodin asumisen palaset loksahtavat helpommin paikalleen, Joonas Vartiainen kertoo.

p
Savon Varastovuokraus

Haapaniementie 17
70620 Kuopio
puh. 0400 577 447
info@savonvarastovuokraus.fi
www.savonvarastovuokraus.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.