Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Helppoutta ja puhtautta arkeen

Kiinteistönhuolto, puhtaanapito ja pesulat

PesulaMestareiden koneilla pyöräytetään puhdasta jälkeä, Sami Stenroth ja Jukka Rautakoski lupaavat.

Kuopiolainen PesulaMestarit pesee Leväsellä sekä yksittäiset tekstiilit että matot, jotka pestään tehokkaasti modernein menetelmin. Yhä useampi yritys luottaa pesupuolen Pesulamestareille, mutta myös yksityiset kotitaloudet ovat löytäneet yrityksen asiakaslähtöiset palvelut.
- Joustavat palvelumme tuovat helppoutta arkeen, matto- ja muu pyykki on aina oma hommansa varsinkin isommissa perheissä. Tarpeen mukaan haemme pestävät ja palautamme ne puhtaina takaisin, toki myös asiointi Leväsellä käy yhtä hyvin, Jukka Rautakoski kertoo ja muistuttaa että haastaviakaan tilanteita ei kavahdeta.

Vaativatkin pesut onnistuvat

- Lemmikkikodeissa aina sattuu ja tapahtuu ja matolle saattaa tulla isokin erä sille kuulumatonta tavaraa. Esimerkiksi karvalankamaton pesu taas alkuperäiseen kuntoon kannattaa jättää ammattilaisten tehtäväksi. Vaikka tehtävä tuntuisi mahdottomalta ja matto jo piintyneeltä, kannattaa kuitenkin kysäistä meiltä ennen kuin heittää arvomattoa roskiin. Vuosien varrelle mahtuu monta iloista pesuyllätystä, Jukka vinkkaa.
Pesulamestareilla on tarjolla myös helppokäyttöinen pesula-automaatti, jonka käyttö onnistuu näppärästi vaikka kauppareissulla. Liaton-pesula-automaatit löytyvät Kolmisopen kauppakeskuksesta, Päivärannan K-Citymarketista ja Matkuksesta.

p
JR PesulaMestarit Oy

Kartanonkatu 2, 70700 Kuopio
puh. 040 676 3626
ma - pe 9 - 17
myynti@pesulamestarit.fi
www.pesulamestarit.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.