Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hemmottelua uusissa tiloissa

Vapaa-aika ja elämykset

Arvokas kauneudenhoitoalan ammattitaito siirtyy sukupolvelta toiselle. Kauneushoitola Sirpa Lyytisen uusissa tiloissa asiakkaita palvelevat Sirpan lisäksi myös Kiia (vas.), Tia ja Sari (oik.).

Kauneushoitola Sirpa Lyytinen muutti syksyllä uusiin tiloihin. Myös hoidot tarjoavat jännittäviä uutuuksia. Skin Code määrittelee ihosi yksilölliset tarpeet ja tarjoaa juuri niihin sopivaa hoitoa.

Kauneushoitola sijaitsee osoitteessa Puijonkatu 33 eli Puijonkadun ja Suokadun kulmassa. Tuttuun tapaan hoitolasta löytyvät myös laadukkaat Diego dalla Palman ihonhoitotuotteet sekä kosmetiikka.

Yksilöllinen hoito ihon erityistarpeisiin

Uusien tilojen lisäksi kannattaa tutustua myös Diego dalla Palman uuteen Skin Code -hoitoon sekä kotihoitotuotteisiin.
– Jokaisen iho on yksilöllinen. Ulkonäkömme ei ole pelkästään geeneistä kiinni, vaan sidoksissa myös ulkoisiin tekijöihin ja elämäntapaan. Skin Coden lähestymistapa perustuu perusteelliseen iho-ongelmien analysointiin, ja sen mukaisesti räätälöityyn yksilölliseen hoitoon, Sirpa Lyytinen kertoo.
Hoidossa iho koodataan eli määritellään ihon kaikki tarpeet käyttäen niille tarkoitetut seerumit. Tuloksia täydentää kotihoito, jossa ihon tasapaino palautetaan samoilla seerumeilla. Hoito koostuu tehokkaista tuotteista, puhtaista, aktiivisista raaka-aineista sekä erityisestä hierontatekniikasta, joka tehostaa kudosten ravinnon ja hapen saantia, syväkosteutusta sekä auttaa poistamaan ihon kuona-aineita.
– Vaikuttava aine kiihdyttää ihon uusiutumisprosessia ja jättää ihon heleämmäksi ja kiinteämmäksi.

Opiskelijat oppimassa

Sirpa Lyytisellä on pitkä ja monipuolinen kokemus alalta. Kauneushoitola Sirpa Lyytisellä työskentelee tällä hetkellä kolme opiskelijaa ja keväällä mahdollisesti kaksi lisää. Näin arvokas ammattitaito siirtyy myös tuleville sukupolville.

p

Kauneushoitola
Sirpa Lyytinen

Puijonkatu 33, 70100 KUOPIO
ma – pe 9 – 17, la sopimuksen mukaan
puh. 017 3644 797, 0500 271 238
kauneushoitola.sirpalyytinen@gmail.com
kauneushoitolasirpalyytinen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.