Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hetki hemmottelulle

Vapaa-aika ja elämykset

Riitta Kekoni toteutti haaveensa ja opiskeli kosmetologiksi aikuisiällä. Lokakuussa toteutui jälleen yksi haave, kun kauneuspiste muutti avariin ja rauhallisiin tiloihin Minna Canthin kadulle.

Kauneuspiste Kekonin kasvohoidot hellivät ihoa sekä rentouttavat kehoa ja mieltä. Kauneuspisteen löydät nyt Minna Canthin kadulta. Kauneuspiste Kekoni tarjoaa niin puhdistavia kasvohoitoja kuin ihon ongelmakohtiin keskittyviä hoitoja. Palveluita ovat perushoitojen lisäksi mikroneulaus, radiofrekvenssihoito ja kauneusakupunktio.
– Kauneusakupunktio on kasvohoito, johon kuuluvat akupainanta kasvoille ja vartaloille sekä kasvoille laitettavat neulat. Tämä on kohottava ja kiinteyttävä hoito, joka kiihdyttää aineenvaihduntaa ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti, yrittäjä, kosmetologi Riitta Kekoni kertoo.
Kauneuspiste muutti lokakuun alussa Savonkadulta Minna Canthin katu 34:ään. Uudessa avarassa hoitolassa on helppo rauhoittua ja antautua hyvälle ololle. Katutasossa sijaitseviin tiloihin on myös helppo tulla. Ajanvarauskin onnistuu vaivattomasti kauneuspisteen nettisivuilla.
Riitta Kekoni vinkkaa, että muuton myötä valikoimaan tulee myös uusia palveluita. Yksi niistä on Janssen Cosmeticsin erikoiskasvohoito, joka tuo helpotusta pigmenttiongelmiin.
– Janssen Cosmetics on tärkeä yhteistyökumppani, jonka tuotesarjaa on moderni ja raikas. Koska hoitojen jälkeen ihonhoidossa suurin työ tehdään kotona, on tärkeää, että kotihoitoon löydetään sopivat tuotteet. Janssenin tuotteet ovat ihastuttaneet jo lukuisaa joukkoa toimivuudellaan.

p
Kauneuspiste Kekoni

Minna Canthin katu 34, 70100 Kuopio
ajanvaraukset:
www.kauneuspistekekoni.fi tai
puh. 040 966 1675

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.