Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

HifiStudio on laatuäänen asiantuntija

Erikoisliikkeet, Musiikki

Genelec on hyvä esimerkki HifiStudion laatumerkkien laajasta valikoimasta, Jari Kauppinen ja Sami Oikari kertovat.Laadukas äänentoisto on myös erinomainen lahja paitsi pukinkonttiin, myös muuhun muistamiseen.

HifiStudion kattavaan valikoimaan kuuluvat laadukkaat hifi- ja kotiteatterilaitteet, kaiuttimet sekä monihuonejärjestelmät. Soundeja pääsee testaamaan Kuopiossa omin korvin aivan torin laidalla.

HifiStudio Haapaniemenkadulla on paitsi laadukas ostospaikka, myös oiva paikka vertailla hyvää ja vielä parempaa ääntä. Huippumerkkien uutuudet ja laatuvaihdokit ovat testattavissa paikan päällä kaupungin ydinkeskustassa.
– Meiltä löytyvät laadukkaat ratkaisut pätevistä käyttökuulokkeista isompienkin tilojen kattaviin äänentoistojärjestelmiin. Kun on kyse äänestä ja sen laadukkaasta toistamisesta, kannattaa ostopäätös perustaa omaan kuuloaistiin. Netistä löytyy vertailuja ja tuotetietoa rajattomasti, mutta kuuntelutilanne on aina henkilökohtainen. Sen testin tuloksen saa selville vain yhdellä tavalla: kuulemalla vertailtava ääni omin korvin häiriötekijöistä vapaassa tilassa, Jari Kauppinen vinkkaa ja muistuttaa, että HifiStudio palvelee niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin. HifiStudiolta löytävät omansa niin vanhaan levysoittimeen neulaa etsivä seniori kuin talonrakennusta suunnitteleva äänentoistojärjestelmän pohtijakin.

Suunnittelu kannattaa

Yhä useampi haluaa suunnitteilla olevan uuden kodin äänimaailman olevan enemmän kuin matkaradio keittiön pöydällä. Äänentoistoa ajatellaan usein vasta kun talon seinät ovat jo pystyssä ja muuttoauto on pihassa. Äänentoistosuunnitelma kannattaa huomioida jo sähkösuunnitelmaa laadittaessa. Hifistudio tekee Suomessa eniten äänentoistosuunnitelmia yksityisasiakkaiden koteihin eli suunnittelee laitteiston sopivat sijoituspaikat, kaapelointireitit, optiot tulevaisuutta varten ja laitteiden yhteensopivuuden kodin muun sisustuksen kanssa.
– Maksuttomalla kotikäynnillä kartoitetaan asiakkaan tarve ja pohjapiirustusten kautta aletaan suunnitella uudisrakentajalle sopivaa äänentoistopakettia. Audiosuunnitelma on osa kokonaisuutta, aivan kuten valaistus- ja sisustussuunnitelmakin, Sami Oikari kertoo.

Toimintavarmuutta ja laatuääntä

Langattomuus on päivän sana hifistä puhuttaessa. Langattomuus ei kuitenkaan ole äänentoiston yhteydessä yksiselitteinen asia.
– Lähtökohtaisesti hifilaitteet vaativat aina vähintään yhden kaapelin eli virransyötön. Musiikki ohjataan langattomasti kännykästä tai tabletilta, jonka vastaanottava laite syöttää kaapeleita pitkin kaiuttimille. Järjestelmä toimii liki näkymättömästi. Kaikki kaapelointi menee rakenteissa ja kaiuttimetkin voidaan uppoasentaa katseilta piiloon. Kerromme mielellämme lisää, kuinka järjestelmä voidaan suunnitella vastaamaan asiakkaan omaa visiota hyvästä äänentoistosta, muistuttavat HifiStudion Jari ja Sami.

Moderni levysoitin on osa langatonta äänentoistoa. Ohjaus tapahtuu tabletilta ja kaiuttimien sijoittelu on vaivatonta ilman piuhoja.

p
HifiStudio

Haapaniemenkatu 36, 70100 Kuopio
puh. 017 362 6026
Jari Kauppinen 050 387 1884
Sami Oikari 050 576 2241
ma – pe 10 – 18, la 10 – 15
kuopio@hifistudio.fi
www.hifistudio.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.